Sara Alasuutari ja Tiia Jaakkola Lukiolaisten viestinnän harjoittelijoiksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Sara Alasuutari sekä Tiia Jaakkola ovat valittu Suomen Lukiolaisten Liiton viestinnän harjoittelijoiksi vuodelle 2023. Tänäkin vuonna Lukiolaiset pystyivät tarjoamaan kahta harjoittelupaikkaa.

Ensimmäisenä toukokuussa työt aloittaa Sara Alasuutari. Alasuutari opiskelee Vaasan yliopistossa organisaatioiden viestinnän maisteriohjelmassa, minkä lisäksi hän on suorittanut opintoja myös markkinoinnista ja johtamisesta. Alasuutari on toiminut aikaisemmin erilaisissa luottamustehtävissä ja projekteissa muun muassa ainejärjestössä ja ylioppilaskunnassa sekä työskennellyt viestinnän parissa ELY-keskuksella.

“Olen todella innoissani harjoitteluni alkamisesta! Minut on otettu lämpimästi vastaan, ja kesän ajaksi on luvassa paljon kiinnostavia projekteja. Uskon, että tuon toimintaan positiivista energiaa ja hyödyllistä osaamista ja odotan innolla myös uusia oppeja niin viestinnän parissa työskentelystä kuin liiton toiminnastakin”, Alasuutari kommentoi harjoittelunsa alkua.

Myös syyskuussa harjoittelunsa aloittava Tiia Jaakkola opiskelee Vaasan yliopistossa organisaatioiden viestinnän maisteriohjelmassa. Opintojensa aikana hän on opiskellut sivuaineena sosiaali- ja terveyshallintotiedettä sekä suorittanut markkinointiin, digitaaliseen viestintään ja organisaatiopsykologiaan painottuvan yliopistovaihdon Roomassa Libera Università Maria SS. Assuntassa. Aikaisemmin Jaakkola on työskennellyt muun muassa Opetushallituksessa viestinnän harjoittelijana.

“Odotan todella innolla syksyn harjoitteluani Suomen Lukiolaisten Liitolla! Mahtavaa päästä tekemään töitä lukiolaisten asialla ja oppimaan uutta järjestölähtöisestä viestinnästä. En malta odottaa, että pääsen liittymään lukiolaisten huipputiimiin ja hyödyntämään taitojani viestijänä taas uudenlaisessa ympäristössä!” Jaakkola kommentoi.

Palvelusektorin varapuheenjohtaja Patrik Wilska on innoissaan toimiston uusista vahvistuksista.

“Sara ja Tiia ovat täydelliset lisäykset tiimiimme, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan heihin ja työskentelemään yhdessä! Pyrimme tarjoamaan harjoittelijoillemme uniikin ympäristön kehittyä ja jättää oma jälkensä toimintaamme. Uskon, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisen kokemuksen molemmille”, Wilska kommentoi.

Alasuutari tulee suunnittelemaan ja tuottamaan liiton päivittäistä viestintään sekä kehittämään viestinnän strategisia suuntia yhdessä viestintätiimin kanssa. Jaakkolan työtehtäviin päivittäisen viestinnän lisäksi kuuluu mentorointihankkeen viestinnän vahvistaminen. 

Lisätietoja:
pääsihteeri Matti Mannonen, p. 040 828 6258, matti.mannonen@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.