Sanni Salmenoja Lukiolaisten tiimiin ja Toni Ahva työelämähankkeen projektipäälliköksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton järjestösuunnittelijaksi on valittu kasvatustieteen kandidaatti Sanni Salmenoja, 28. Salmenoja siirtyy tehtävään Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOLin puheenjohtajan tehtävistä. Salmenoja on kokenut järjestötoimija ja kasvatusalan ammattilainen, joka on opiskellut pääaineenaan kasvatustiedettä Turun yliopistossa. Salmenojan vahva osaaminen nuorten kanssa toimimisesta, koulutuksesta, opiskelijajärjestötoiminnasta ja tapahtumatuotannosta vakuuttivat.

”Vastuullinen tehtävä inspiroivassa työyhteisössä on vihdoin alkanut. Paljon uusia asioita, ihmisiä ja uuden oppimista, joten innostuksen määrää on vaikea pukea sanoiksi! Ihan parasta!”, hehkuttaa Salmenoja.

Lukiolaisten uuden työelämähankkeen projektipäälliköksi on valittu valtiotieteiden kandidaatti Toni Ahva, 26. Työelämähankkeen tavoitteena on edistää työelämä- ja yrittäjyysyhteistyötä lukiokoulutuksessa. Tätä ennen Ahva toimi Lukiolaisten koulutuspoliittisena asiantuntijana sijaistaen Annakaisa Tikkistä, joka palasi opintovapaalta takaisin tehtäväänsä toukokuun alussa. Ahva toimi hankkeen ideoijana ja vakuutti osaamisellaan sijaisuuden aikana.

”Ilo päästä edistämään työelämä- ja yrittäjyysyhteistyötä! Etenkin nyt koronatilanteen takia on tärkeää luoda nuorille lisää työelämämahdollisuuksia, joita kehitetään hankkeessa laajasti eri sidosryhmien kanssa ja viestintäkampanjan avulla. Upeaa jatkaa vaikuttamistyötä edunvalvonnan parissa”, fiilistelee Ahva.

”Hienoa, että voimme rekrytoida myös haastavina aikoina uusia työntekijöitä ja tarjota hyville tyypeille jatkoa. Odotan innolla, että Sanni ja Toni pääsevät kunnolla starttaamaan uusissa rooleissa”, iloitsee Lukiolaisten pääsihteeri Heikki Luoto.

Salmenoja ja Ahva aloittivat tehtävissään 11.5. Tikkinen palasi opintovapaaltaan koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi 4.5.

Lisätietoja:
pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 36 888 94

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.