Saara Hyrköstä Suomen Lukiolaisten Liiton uusi pääsihteeri!

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallitus on valinnut Saara Hyrkön, 29, liiton uudeksi pääsihteeriksi. Hyrkkö siirtyy tehtävään eduskunnasta, jossa hän on työskennellyt kansanedustajan avustajana. Hyrkkö on koulutukseltaan diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta ja toimii tällä hetkellä Espoon kaupunginvaltuutettuna. Hän on toiminut aktiivisesti muun muassa lukuisissa opiskelijajärjestöissä, partiossa sekä yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa.

“On mahtavaa saada meille Saaran kaltainen määrätietoinen tekijä, joka innostaa niin lukiolaiset kuin toimihenkilöt. Hänestä löysimme etsimämme lujan, mutta lempeän lukiolaisten puolestapuhujan”, kertoo Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Elli Luukkainen.

Pääsihteeri vastaa Lukiolaisten Liiton taloudesta ja hallinnosta ja toimii reilun kymmenen toimihenkilön esihenkilönä. Hänellä on merkittävä rooli myös liiton kehittämisessä yhdessä liittohallituksen kanssa.

“Toivon, että tulevaisuudessa yhä useampi lukiolainen voi kokea liiton omakseen. En malta odottaa, että pääsen tekemään töitä sen puolesta yhdessä liiton skarppien ja osaavien toimihenkilöiden ja aktiivien kanssa. Haluan osaltani varmistaa, että Lukiolaisten Liitto on jatkossakin ihana ja vetovoimainen työyhteisö ja että liiton rooli asiantuntevana ja suoraselkäisenä lukiolaisten edunvalvojana vahvistuu entisestään”, sanoo Saara Hyrkkö.

Hyrkkö aloittaa työt Lukiolaisten Liiton toimistolla marraskuun lopulla. SLL:n väistyvä pääsihteeri Elisa Tarkiainen on siirtynyt lokakuussa valtiovarainministerin erityisavustajaksi.

Lisätiedot:
Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604
Elli Luukkainen, p. 050 433 3171

(Kuva: Marjo Suvanto)