Noora Korhonen ja Pauliina Vuorinen Lukiolaisten tiimiin

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton toimisto saa kaksi uutta vahvistusta, kun Noora Korhonen ja Pauliina Vuorinen aloittavat Töölönkadun toimistolla loppukesästä.

Korhonen, 27, sijaistaa opiskelijatoiminnan suunnittelijaa vuoden 2019 loppuun saakka. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liiton puheenjohtajana sekä Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan hallituksessa. Korhosen vahva osaaminen koulutuksesta, opiskelijajärjestötoiminnasta ja tapahtumatuotannosta vakuuttivat.

Korhonen on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja toimii työssään osallisuusasioiden asiantuntijana sekä tuottaa erilaisia tapahtumia ja koulutuksia lukioiden opiskelijakunnille ja ohjaaville opettajille.

”Olen innoissani uudesta monipuolisesta tehtävästä. Huippua päästä paiskimaan töitä loistavaan työporukkaan lukiolaisten osallisuuden edistämiseksi!” Korhonen fiilistelee.

Vuorinen, 29, toimii viestintäsuunnittelijan työvapaan sijaisena tammikuun 2020 loppuun saakka. Vuorinen on vahva visuaalinen viestijä, joka on aiemmin muun muassa taittanut nuorten aikakauslehtiä Aste Helsingin AD:na ja graafisena suunnittelijana. Hänellä on myös kokemusta monista järjestöistä.

Koulutukseltaan Vuorinen on medianomi (AMK) ja työssään viestintäsuunnittelijana hän vastaa Lukiolaisten ulkoisesta viestinnästä, kuten sosiaalisesta mediasta, uutiskirjeistä, verkkosivuista ja viestintäkampanjoista.

”Hienoa päästä mukaan huipputiimiin työskentelemään lukiolaisten hyväksi. Innolla odotan jo tulevia tehtäviä!” Vuorinen iloitsee.

”Ihan mahtavaa saada Pauliinan ja Nooran kaltaiset tyypit edistämään lukiolaisten asiaa! Odotan jo innolla yhteistyön alkamista”, sanoo Lukiolaisten pääsihteeri Heikki Luoto.

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Korhonen aloittaa työt Töölönkadun toimistolla 12.8. ja Vuorinen 26.8.

Lisätietoja:
pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 36 888 94