Netta Huuskonen Lukiolaisten viestintäsuunnittelijaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Netta Huuskonen, 24, on valittu Suomen Lukiolaisten Liiton viestintäsuunnittelijaksi. Huuskonen on koulutukseltaan gradua vaille valmis viestinnän maisteri Jyväskylän yliopistosta. Hän työskenteli syksyllä Lukiolaisilla viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijana sekä työelämähankkeen projektikoordinaattorina. Aiemmin hän on työskennellyt useissa viestinnän ja markkinoinnin kehittämisprojekteissa, joissa on löydetty ratkaisuja niin sisäisen viestinnän, vuorovaikutuskäytänteiden kuin brändin uudistamisen haasteisiin. 

Huuskonen odottaa Lukiolaisilla aloittamista innolla.

”Upeaa tulla takaisin tekemään vaikuttavaa viestintää Lukiolaisille! Odotan innolla, että pääsen auttamaan lukiolaisia saamaan heidän äänensä kuuluviin osana yhteiskuntaamme ja tekemään yhdessä nuorten kanssa lukioajasta ikimuistoisen”, hehkuttaa Huuskonen.

Hakijoita oli runsaasti ja taso oli todella korkea.

”Vakuutuimme Netan monipuolisesta viestinnän osaamisesta, innostavasta asenteesta ja kyvystä tuottaa lukiolaisia kiinnostavia sisältöjä. Mahtavaa saada Netan kaltainen rohkea ja rautainen viestinnän ammattilainen takaisin osaksi Lukiolaisten tiimiä!”, iloitsee viestinnästä, markkinoinnista ja jäsenhankinnasta vastaava varapuheenjohtaja Hugo Paananen.

Huuskonen aloittaa työt Lukiolaisten etätoimistolla 26.1.2021.

Lisätietoja:
pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.