Milka Hänninen on lukiolaisten uusi opiskelijatoiminnan koordinaattori

Järjestön tiedotteet Uutiset

Milka Hänninen on valittu Lukiolaisten Liiton opiskelijatoiminnan koordinaattoriksi. Koordinaattori on vastuussa neljä kertaa vuodessa järjestettävistä Water-opiskelijakuntafestivaaleista ja lukioiden opiskelijakunnille tarjottavista täsmäkoulutuksista. Tehtävään kuuluu myös opiskelijakuntatoiminnan ja sitä tukevien palveluiden kehittäminen.

“Mahtavaa päästä mukaan kehittämään lukioiden opiskelijakuntatoimintaa näin timanttisen tiimin kanssa! Odotan jo innolla syksyn opiskelijakuntafestareita, varmasti vauhdikkaat tapahtumat luvassa!”, Milka Hänninen sanoo.

Hänninen on gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri, joka on ollut mukana järjestämässä erilaisia tapahtumia festareista konferensseihin. Nuorten kanssa toimimisesta hänellä on kokemusta opiskelijajärjestöistä ja partiosta.

“Nyt kun opiskelijakuntaviestintää kehitetään ja entistä parempia Water-opiskelijakuntafestivaaleja valmistellaan, on mahtavaa saada uusi ja innostunut työpari. Odotan innolla työskentelyä Milkan kanssa ja uskon, että saamme syksylle huikeat Waterit Lappeenrannassa ja Kokkolassa!” Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakuntatoiminnasta vastaava varapuheenjohtaja Juuso Kurttila sanoo.

Hänninen aloittaa tehtävässään 13.8. Työsuhde on perhevapaan sijaisuus ja päättyy näillä näkymin 31.12.2015.

Lisätiedot:
Pääsihteeri Anna Munsterhjelm, anna.munsterhjelm@lukio.fi, 040 5879514
Milka Hänninen, 041 5231285