Lukiolaiset hakee mediamyyjää

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee tavoitteellista ja tuloksellista

MEDIAMYYJÄÄ

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu liiton mediamyynnin toteuttaminen ja kehittäminen, uusien kumppanuuksien luominen ja liiton varainhankinnan kehittäminen yhdessä markkinointisuunnittelijan kanssa. Emme lupaa helppoa hommaa – emmekä kaipaa sellaiseen tyytyvää tekijääkään. Suomen kovimman opiskelijajärjestön mediamyyjänä pääset näyttämään kyntesi monipuolisena varainhankinnan osaajana.

Pärjätäksesi hommassa ja kasvaaksesi maan kiinnostavimmaksi mediamyyjäksi tarvitset luonteen ja työskentelytavat, joissa luovuus yhdistyy organisointi- ja paineensietokykyyn. Ymmärrät ja olet kiinnostunut juuri nuorista kohderyhmänä. Tässä työtehtävässä on hyötyä myynnin ja markkinoinnin korkeakouluopinnoista sekä aikaisemmasta myyntityöstä joko B2C- tai B2B-puolella. Myös kokemus järjestökentältä katsotaan eduksi.

Lukiolaisilla tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tiimisi varapuheenjohtajan, markkinointisuunnittelijan ja viestintäsuunnittelijan kanssa. Tästä johtuen toivomme, että tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit yhdessä ideoinnista ja tekemisestä. Jeesaat kaveria hädässä ja vastaavasti osaat hyödyntää myös muilta tiimin jäseniltä löytyvää osaamista.

Mediamyyjän työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Tehtävästä maksetaan pohjapalkkaa sekä suoriutumiseen perustuvaa palkkiota. Työaika on noin 20 tuntia viikossa. Tämän päälle tarjoamme vielä puhelin- ja lounasedun sekä laajan työterveyshuollon.

Jos olet etsimämme sankari, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään tiistaina 11.1.2021 klo 23:59 tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. Haastattelut järjestämme etänä 18.1.2021. Haastatteluun kutsuttavat saavat ennen haastattelua valmisteltavaksi ennakkotehtävän.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Heikki Luoto (p. 050 36 888 94, heikki.luoto@lukio.fi) ja markkinointisuunnittelija Hanna-Maria Jokinen (p. 040 502 1706, hanna-maria.jokinen@lukio.fi, pe 18.12. tai 7.1. klo 10.00-11.00.)

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.