Lukiolaisten toimisto esittäytyy: varapuheenjohtaja Tua Halen

Blogi Toimiston tyypit

Esittäytymisvuorossa Lukiolaisten toimistolla on tänään varapuheenjohtaja Tua, joka vastaa muun muassa opiskelijakuntatoiminnasta, tapahtumista sekä piiri- ja jäsenjärjestöistä. Tua hoitaa samalla hinnalla työn ja huvin, ja hänen kanssaan työskentely onkin samaan aikaan tehokasta ja nauruntäyteistä!

 

Kuka olet ja mitä teet Lukiolaisilla?
Olen Tua Halen, 19-vuotias espoolaistunut turkulainen ja toimin Lukiolaisten liiton järjestösektorin varapuheenjohtajana vuonna 2021. Vastuulleni kuuluvat siis esimerkiksi tapahtumat, opiskelijakuntatoiminta sekä piiri- ja jäsenjärjestöt.

Millaisia odotuksia sulla on tulevalle vuodelle?
Odotan innolla koko tulevaa vuotta – erityisen hienoa on päästä kehittämään Lukiolaisten kokonaisvaltaista toimintaa yhdessä liittohallituksen kanssa. Myös uusien ihmisten tapaaminen (toistaiseksi etänä) innostaa ja toivon, että pääsen olemaan mahdollisimman paljon erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä!

Miltä normaali työpäiväsi näyttää?
Useimmiten työpäivään kuuluu palavereita, tulevien tapahtumien suunnittelua, piiritoimijoille viestimistä sekä yhteisten asioiden pallottelua. Iltaisin saatan osallistua esimerkiksi liittohallituksen kokoukseen tai piiritoimikunnan tapaamiseen!

Mitä on sun vahvuudet?
Suurin vahvuuteni on ihmisläheisyys, joka tulee erityisesti esiin toimijoiden kanssa työskennellessäni. Kohtaan jokaisen ihmisen yksilönä ja pyrin aina luomaan omalla käytökselläni hyvää fiilistä ympärilleni. Mulle on tärkeetä, että jokaisella on hyvä olla.

Koronakriisi jyllää yhä ja vaikuttaa työskentelyysi Lukiolaisilla. Miten tämä vaikuttaa fiiliksiisi?
Näen koronakriisin suurena mahdollisuutena kehittää jotain uutta! Erityisesti työni puolesta etätapahtumien potentiaali ja kehittäminen kiinnostavat – uskon, että korona tuo paljon uusia ja hyviä asioita koulutus- ja tapahtumatarjontaamme.

Miten etätyöt sujuvat?
Etäkoulun myötä etätyöskentely on tuttua. Toki mieluummin tekisin töitä toimistolta käsin, mutta etäilykin sujuu hyvin! On ihanaa huomata, miten Lukiolaisilla yhteisöllisyys on säilynyt myös etäaikana.

Näetkö, että etätyöskentely on tuonut jotain hyvää?
Ehdottomasti! Itselleni erityisen hyvää on ollut se, että etätyöskentelyn myötä työn tekeminen ei ole sidottua paikkaan vaan voin esimerkiksi tehdä töitä Turusta, jossa perheeni asuu.

Millainen Lukiolaiset on työpaikkana?
Lukiolaiset on työpaikkana maailman paras. Aamulla on ihana tulla töihin kun tietää, että työyhteisö on niin välittävä, kannustava, ihana ja hauska! En voisi kuvitella parempaa työpaikkaa.

Millainen on sun mielestä täydellinen vapaapäivä?
Mun täydellinen vapaapäivä on sellainen, jossa pääsen viettämään aikaa ystävieni kanssa. Yksi päivä viime viikolla tein ystäväni kanssa miniloman Helsingissä ja seikkailimme eri puolilla kaupunkia, söimme hyvin ja kävelimme kauniiden alueiden läpi. Siitä sai hurjasti energiaa!