Lukiolaisten toimisto esittäytyy: varapuheenjohtaja Hugo Paananen

Blogi Toimiston tyypit

Tänään Lukiolaisten toimistolla tutustutaan varapuheenjohtajaan Hugoon! Hugo vastaa osaltaan palvelusektorin toiminnasta, johon kuuluu viestintä, markkinointi sekä jäsenhankinta. Kissarakas Hugo on myös porukan viihdyttäjä, joka ottaa aina  työkaverit ja muut ihmiset vaivatta huomioon.

 

Kuka olet ja mitä teet Lukiolaisilla?
Olen Hugo Paananen, 20-vuotias vantaalainen ja toimin Lukiolaisten liiton palvelusektorin varapuheenjohtajana tänä vuonna. Työpöydälleni kuuluu muun muassa liiton kumppanuudet, viestintä ja markkinointi sekä jäsenhankinta.

Millaisia odotuksia sulla on tulevalle vuodelle?
Mä odotan ennen kaikkea sitä, että pääsen edistämään monia suuria projekteja, joita meillä on tällä hetkellä käynnissä ja niiden kautta jättämään jälkeni tähän liittoon. Näistä esimerkkinä Improbatur-lehden uudistus.

Miltä normaali työpäiväsi näyttää?
Työpäivät voi erota toisistaan paljonkin, mutta peruspäivään kuuluu paljon palavereita, uuden suunnittelua ja ihmisten kanssa asioiden pallottelua.

Mitä on sun vahvuudet?
Mun vahvuuksiin kuuluu mun tunneälykkyys ihmisten kanssa sekä jatkuva uusien asioiden äärellä innostuminen. Koen myös olevani hyvä johtaja, mitä tässä työssä tarvitaan myös.

Koronakriisi jyllää yhä ja vaikuttaa työskentelyysi Lukiolaisilla. Miten tämä vaikuttaa fiiliksiisi?
En anna sen vaikuttaa fiiliksiini liikaa. Olisi tietty ihanaa olla meidän toimistolla töissä, mutta kissan ollessa sylissä palaverien aikana tajuan, ettei tämä etänä olokaan ole pahimmasta päästä. 

Miten etätyöt sujuvat?
Hyvin! Lähes koko viime vuosi meni etänä työskennellessä kouluhommien parissa ja nyt tuntuukin jo siltä, että omat rutiinit ja keskittymisen keinot ovat hanskassa.

Millainen Lukiolaiset on työpaikkana?
Lukiolaiset on työpaikkana ehdottomasti vertaansa vailla. Se jatkuva avun, tuen, osaamisen ja hassuttelun määrä, mistä täällä saa joka päivä nauttia, on todella arvokasta, ja on vaikeaa nähdä, missä olisi parempaa työskennellä.

Sitten paljastetaan jotain henkilökohtaista. Mitä sä teet nollataksesi?
Ostin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2007 itselleni NHL-pelin. Lopun voitte päätellä. :3