Lukiolaisten toimisto esittäytyy: Mediamyyjä Benjamin Lamberg

Blogi Toimiston tyypit

Lukiolaisten Toimisto esittäytyy -blogisarjan viimeisenä työntekijänä esittelyssä on toimiston uusin työntekijä, valloittava mediamyyjämme Benjamin Lamberg. Benjamin vastaa Lukiolaisten mediatilan myynnistä niin Improbatur-lehden kuin somealustojen ja uutiskirjeiden kohdalla. Tutustu lisää Benkkuun ja mediamyyjän työtehtäviin tästä.

 

Kuka olet ja mitä teet Lukiolaisilla?

Mun nimi on Benjamin Lamberg ja oon töissä Lukiolaisilla mediamyyjänä. Mun vastuulla on meidän jäsenlehden Improbaturin mainosmyynti. Tän lisäksi myyn mainospaikkoja meidän uutiskirjeisiin ja oikeastaan mihin tahansa mitä on myytävissä.

 

Millaisia odotuksia sulla on tulevalle vuodelle?

Odotan, että pääsen kehittämään Lukiolaisten myyntityötä ja luomaan uusia lukiolaisia hyödyttäviä kumppanuuksia. Innolla odotan myös itseni kehittämistä ja uuden oppimista. Kaikista isoimpana kiikarissa kuitenkin siintää se hetki, kun päästään taas koko työporukan kanssa yhdessä toimistolle.

 

Miltä normaali työpäiväsi näyttää?

Normaalina työpäivänä kontaktoin yrityksiä, yhdistyksiä ja muita potentiaalisia asiakkaita. Työni on pääosin sähköpostien lähettämistä ja puheluiden soittamista. Tämän lisäksi hoidan laskutuksia ja istun erilaisissa palavereissa. Myös myynnin kehittämistyö ja tarvittaessa muiden työtehtävissä auttaminen on arkeani. Toisinaan työ on todella rutiininomaista, mutta välillä tulee todella vaihteleviakin työpäiviä

 

Mitä on sun vahvuudet?

Omia vahvuuksia on ehdottomasti se, että olen todella tarkka työstäni ja pystyn sulautumaan monenlaisiin tilanteisiin. Koen myös olevani hyvä kuuntelija ja antamaan mielipiteeni tarvittaessa. Lähestyn asioita vahvasti kehittävällä otteella ja haluan myös jatkuvasti kehittää itseäni.

 

Koronakriisi jyllää yhä ja vaikuttaa työskentelyysi Lukiolaisilla. Miten tämä vaikuttaa fiiliksiisi?

Totta kai se hieman vaikuttaa, kun ei pääse kaikkia kollegoita näkemään livenä samaan aikaan. Minun kohdalla onneksi on helpottanut se, että iso osa kollegoista on ollut ennestään tuttuja ja loppuja on nähnyt toimistolla. Tietenkin odotan, että lomien jälkeen päästäisiin kaikki yhdessä toimistolle. Toisaalta taas korona-aika on tuonut omanlaista joustoaan työhön kun töitä voi tehdä vaikka mökkilaiturilta.

 

Miten etätyöt sujuvat?

Yllättävän hyvin. Hieman tämä alkuun pelotti, että miten lähtee sujumaan, koska itse ehdin etäopiskeluihin kevään aikana sen verran pahasti kyllästyä. Oon kuitenkin hyvin päässyt töihin käsiksi. Toki välillä aamuherätykset ovat hieman hankalia, jos ei ole lähdössä toimistolle.

 

Näetkö, että etätyöskentely on tuonut jotain hyvää?

Ehdottomasti töiden joustavuus on ollut positiivinen puoli, jonka etätyöskentely on tuonut. Aamurutiinit voi hoitaa sutjakkaasti juuri ennen töitä ja muutenkin oman vapaa-ajan kanssa tasapainottelu on helpottunut, kun kiireisinä päivinä pystyy töitä sulauttamaan menojan kanssa paremmin.

 

Millainen Lukiolaiset on työpaikkana?

Lukiolaisten vahvuus työpaikkana on ehdottomasti työyhteisö. Täällä tehdään töitä rennolla otteella yhteisen tavoitteen eteen. Työyhteisö on lämmin ja välittävä. Ensimmäisestä päivästä asti Lukiolaiset minulla on ollut erittäin tervetullut olo.

 

Mitä sä teet nollataksesi?

Minulla on aika monia tapoja tehdä nollausta vapaa-ajalla. Lempiasioitani ovat ehdottomasti liikunta ja luonnossa liikkuminen tai kavereiden kanssa illan viettäminen. Nämä ovat asioita, joilla saan ajatukset pois arjen kiireistä.