Lukiolaisten toimisto esittäytyy: Markkinointisuunnittelija Hanna-Maria Jokinen

Blogi Toimiston tyypit

Tänään toimistomme esittelyssä pääset tutustumaan työyhteisömme tsemppaajaan, Hanna-Maria Jokiseen. Hanniksen työt Lukiolaisten markkinointisuunnittelijana vaihtelee päivittäin aina mediamyynnistä kampanjasuunnittelun työtehtäviin. Hanna-Marialle mikään haaste ei ole liian suuri vaan samalla, kun hän kehittää markkinointiamme, on Hannis aina tarjoamassa apuaan sitä tarvitseville työystäville. Tutustu Hanna-Mariaan ja hänen työtehtäviinsä tästä.

 

 

Kuka olet ja mitä teet Lukiolaisilla?

Olen Hanna-Maria “Hannis” Jokinen ja työskentelen markkinointisuunnittelijana Lukiolaisilla. Käytännössä työtehtäviini kuuluu mediamyynnin toteuttaminen, kumppanuuksien luominen ja koordinointi, kampanjoiden ja varainhankinnan kehittäminen sekä laskuttaminen.

 

Miltä normaali työpäiväsi näyttää?

Työpäivät ovat sisällöltään hyvin erilaisia ja tärkeä osa omaa työtäni onkin aikatauluttaa ja priorisoida työtehtäviä. Esimerkkityöpäivä voisi sisältää tapaamisen yhteistyökumppanin kanssa, laskuttamista ja jäsenhankintakampanjan suunnittelua. 

 

Mitä on sun vahvuudet?

Tykkään haasteista. Sopeudun hyvin nopeatempoisiin ja nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Minulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja rakastan työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. 

 

Olet ollut töissä Lukiolaisilla reilun vuoden, mitkä ovat olleet kohokohtia tämän vuoden aikana? 

Ehdottomasti kaikki lukiolaisten kanssa tehty yhteistyö, kuten Lukiolaisbarometri, Studia-messut ja Koulukävijäkoulutus. 

 

Millainen Lukiolaiset on työpaikkana?

Lukiolaiset on hyvin rento työyhteisö, jossa on helppo tuoda omia näkemyksiä ja muutosehdotuksia esille. Kaikkien ideat otetaan aina vastaan ja toimintaa saa aina lähteä kehittämään niiden pohjalta. Erityisen hienoa on ollut huomata, miten apua uskalletaan pyytää ja sitä myös saa pyytämällä. Itsekin olen päässyt omalta tontiltani aivan erilaisiin työtehtäviin, kun työystävien työkuorma on päässyt kasvamaan liian suureksi ja apua on kaivattu. Meillä on myös toimivia käytänteitä muuhun tukeen, kuten ideoiden sparraamiseen, joka onkin ollut erityisen arvokasta näin korona-aikana. 

 

Myös sinä olet työskennellyt pitkälti etänä, miten etätyöt sujuvat?

Etätyöt ovat sujuneet vaihtelevasti. Etätöissä saattaa olla jopa helpompi päästä flow-tilaan ja työt etenevät toisinaan jopa tehokkaammin kuin toimistolla. Toisaalta etätyöskentelystä jää pois perinteiset lounas- ja kahvitauot työystävien kanssa, jolloin työstä jää pois myös arvokas ideoiden ja ajatusten spontaani pallottelu ja sparrailu. 

 

Millä tavoilla sä palaudut työpäivästä?

Palaudun pitkälti liikunnan avulla. Erityisesti nyt marraskuun etätyöskentelyn aikana liikunta ennen, jälkeen tai jopa kesken työpäivän auttaa minua irtautumaan työasioista. Toisinaan palautumiseen tarvitaan rauhallinen kävely valoisan aikaan, kun taas toisinaan hikinen porrastreeni kera hevimusiikin. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa.