Hae stipendiä ansioituneelle lukiolaiselle – hakuaikaa 31.10. asti!

Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Messukeskus myöntävät jälleen stipendejä ansioituneelle lukiolaiselle, tuoreelle ylioppilaalle, lukiolaisyhteisölle tai opiskelijakunnalle. Tänä vuonna kahdettatoista kertaa jaettava 4000 euron arvoinen stipendi voidaan antaa kokonaan yhdelle henkilölle tai jakaa useampien kesken.

Hakuaika on 10.–31.10.2019. Stipendin saaja(t) julkistetaan Studia-messuilla ti 3.12.2019 Messukeskuksessa.

Kuka tahansa lukiolainen voi hakea stipendiä: lukiolainen, tuore ylioppilas, lukiolaisyhteisö tai opiskelijakunta, joka on ansioitunut esimerkiksi kouludemokratian ja yhteisöllisyyden tai kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä, kehittänyt lukion arkea tai ollut tärkeässä roolissa opiskelijoiden yhteisissä projekteissa. Palkintoraha voidaan myöntää myös opiskelijalle, joka on jollain muulla tavalla osoittanut sinnikkyyttä ja halua osallistua lukioyhteisöön.

Stipendin saajaa voi ehdottaa esimerkiksi opiskelijakunta, rehtori tai opettaja, mutta sitä voi ehdottaa myös itselleen. Stipendien saajat päättää hakemusten perusteella raati, jossa on Suomen Lukiolaisten Liiton ja Messukeskuksen edustajia. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Hakemukset tulee lähettää to 31.10.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen stipendi@lukio.fi. Hakemuksessa tulee olla hakijan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lukio) ja perustelut, miksi juuri hakija tai yhteisö tulisi valita stipendin saajaksi.

Lisätietoa stipendistä:

Janni Pellinen
Markkinointisuunnittelija, Suomen Lukiolaisten Liitto
janni.pellinen@lukio.fi
050 572 9010

Lisätietoja Studia-messuista:

Antti Karjunen
Tiedottaja, Messukeskus
antti.karjunen@messukeskus.com
050 574 3444

Suomen kattavin oppilaitoksia, liittoja, järjestöjä, opiskelijapalveluita ja työmahdollisuuksia esittelevä opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 3.–4.12.2019. Messut on suunnattu jatko-opintojaan suunnitteleville lukioikäisille nuorille. Sisäänpääsy pääsylipulla (12 €). Maksuton sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenkortilla rekisteröitymällä messukävijäksi. Tapahtuman järjestävät Suomen Messut ja Suomen Lukiolaisten Liitto.