Hae stipendiä ansioituneelle lukiolaiselle – hakuaikaa 28.10. asti!

Uutiset

 

Suomen Lukiolaisten Liitto ja Messukeskus myöntävät jälleen stipendejä ansioituneelle lukiolaiselle, tuoreelle ylioppilaalle, lukiolaisyhteisölle tai opiskelijakunnalle. Tänä vuonna yhdettätoista kertaa jaettava 4000 euron arvoinen stipendi voidaan antaa kokonaan yhdelle henkilölle tai jakaa useampien kesken.

Hakuaika on 1.-28.10.2018. Stipendin saaja(t) julkistetaan Studia-messuilla ti 27.11.2018 Messukeskuksessa.

Kuka tahansa lukiolainen voi hakea stipendiä: lukiolainen, tuore ylioppilas, lukiolaisyhteisö tai opiskelijakunta, joka on ansioitunut esimerkiksi kouludemokratian ja yhteisöllisyyden tai kouluyhteisön hyvinvoinnin edistämisessä, kehittänyt lukion arkea tai ollut tärkeässä roolissa opiskelijoiden yhteisissä projekteissa. Palkintoraha voidaan myöntää myös opiskelijalle, joka on jollain muulla tavalla osoittanut sinnikkyyttä ja halua osallistua lukioyhteisöön.

Stipendin saajaa voi ehdottaa esimerkiksi opiskelijakunta, rehtori tai opettaja, mutta sitä voi ehdottaa myös itselleen. Stipendien saajat päättää hakemusten perusteella raati, jossa on Suomen Lukiolaisten Liiton ja Messukeskuksen edustajia. Palkintosumman lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Hakemukset tulee lähettää su 28.10.2018 mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen stipendi@lukio.fi tai postitse Lukiolaisstipendi, Suomen Lukiolaisten Liitto, Töölönkatu 35 B, 00260 Helsinki. Hakemuksessa tulee olla hakijan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lukio) ja perustelut, miksi juuri hakija tai yhteisö tulisi valita stipendin saajaksi.

 

Lisätietoa stipendistä:

Janni Pellinen
markkinointikoordinaattori, Suomen Lukiolaisten Liitto
janni.pellinen@lukio.fi
050 572 9010

Lisätietoja Studia-messuista:

Antti Karjunen
tiedottaja, Messukeskus
antti.karjunen@messukeskus.com
050 574 3444

 

Suomen kattavin oppilaitoksia, liittoja, järjestöjä, opiskelijapalveluita ja työmahdollisuuksia esittelevä opiskelu- ja uratapahtuma Studia järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 27.–28.11.2018. Messut on suunnattu jatko-opintojaan suunnitteleville lukioikäisille nuorille. Sisäänpääsy pääsylipulla (12 €). Maksuton sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenkortilla rekisteröitymällä messukävijäksi. Tapahtuman järjestävät Suomen Messut ja Suomen Lukiolaisten Liitto.