Lukiolaiset hakee mediamyyjää

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee tavoitteellista ja tuloksellista

Mediamyyjää lukiolaisten varainhankintaan.

Tehtäviisi kuuluu liiton mediamyynnin toteuttaminen ja kehittäminen, uusien kumppanuuksien luominen ja liiton varainhankinnan kehittäminen yhdessä markkinointisuunnittelijan kanssa. Emme lupaa helppoa hommaa – emmekä kaipaa sellaiseen tyytyvää tekijääkään. Suomen kovimman opiskelijajärjestön mediamyyjänä pääset näyttämään kyntesi monipuolisena varainhankinnan osaajana.

Pärjätäksesi hommassa ja kasvaaksesi maan kiinnostavimmaksi mediamyyjäksi tarvitset luonteen ja työskentelytavat, joissa luovuus yhdistyy organisointi- ja paineensietokykyyn. Ymmärrät ja olet kiinnostunut juuri nuorista kohderyhmänä. Tässä työtehtävässä on hyötyä myynnin ja markkinoinnin korkeakouluopinnoista sekä aikaisemmasta myyntityöstä joko B2C- tai B2B-puolella. Myös kokemus järjestökentältä katsotaan eduksi.

Lukiolaisilla tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tiimisi varapuheenjohtajan, markkinointisuunnittelijan, viestintäsuunnittelijan sekä Improbaturin päätoimittajan kanssa. Tästä johtuen toivomme, että tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit yhdessä ideoinnista ja tekemisestä. Jeesaat kaveria hädässä ja vastaavasti osaat hyödyntää myös muilta tiimin jäseniltä löytyvää osaamista.

Tarjoamme sinulle paikan mahtavasta työyhteisöstä, tilaa kehittyä sekä naurua työpäivien aikana. Pääset tutustamaan monipuoliseen asiakaskuntaamme, joka koostuu erilaisista yrityksistä ja yhteisöistä. Meillä saat tehdä aidosti merkityksellistä työtä nuorten hyväksi ja nuorten kanssa.

Tehtävästä maksetaan pohjapalkkaa sekä suoriutumiseen perustuvaa provisiota. Työaika on noin 20 tuntia viikossa. Tämän päälle tarjoamme vielä puhelin- ja lounasedun sekä laajan työterveyshuollon. Työtä on mahdollista tehdä osittain tai kokonaan etänä. Mediamyyjän työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Jos olet etsimämme tavoitteellinen myyjä, lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian tämän lomakkeen kautta tai osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja saat tarvittaessa pääsihteeri Heikki Luodolta, puh. 0503 688 894, heikki.luoto@lukio.fi ja varapuheenjohtaja Hugo Paanaselta, puh. 050 341 5544, hugo.paananen@lukio.fi.

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.