Lukiolaiset etsii markkinoinnin asiantuntijaa

Rekry Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liitto hakee tavoitteellista ja luovaa

MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme idearikasta ja tavoitteellista henkilöä kehittämään ja koordinoimaan Lukiolaisten markkinointia, jäsenhankintaa ja yhteistyökumppanuuksia. Tehtävässä pääset uudistamaan Lukiolaisten markkinointiviestintää, josta hyötyvät niin lukiolaiset kuin meidän kumppanit. Markkinoinnin asiantuntijana tulet olemaan keskeisessä roolissa erilaisten markkinointikampanjoiden toteuttamisessa yhdessä viestintätiimimme kanssa sekä lukiolaisaktiivien sparraamisessa alueellisen markkinoinnin ja jäsenhankinnan vahvistamisessa. Olet mukana tekemässä meistä Suomen vetovoimaisimman nuoriso- ja opiskelijajärjestön.  

Asiantuntijalta toivomme:

 • kokemusta tai koulutusta markkinoinnista tai muusta relevantista alasta
 • osaamista markkinointiviestintäprosessien eri vaiheista
  • luova ideointi, strateginen suunnittelu, sisältöjen tuottaminen, markkinointiviestinnän mittaaminen ja analysointi 
 • osaamista digitaalisen markkinoinnin kanavista ja alustoista
  • esim. perinteiset sosiaalisen median kanavat, Google Ads, Meta Business Suite
 • ymmärrystä ja kiinnostusta nuorista kohderyhmänä
 • hyvät vuorovaikutustaidot
 • kyvyn innostaa ja kannustaa toisia markkinoinnin tehtäviin
 • itseohjautuvuutta ja kykyä johtaa omaa työskentelyäsi 

Katsomme eduksi myös:

 • ymmärrystä järjestötoiminnasta tai kansalaisaktiivisuudesta
 • kokemusta varain- ja jäsenhankinnasta sekä niiden kehittämisestä
 • kokemusta yritysyhteistyöstä ja kumppanuuksien kehittämisestä
 • kokemusta yhteistyökumppanien kanssa tehtävistä tapahtumista 

Seuraavina vuosina tehtävässä pääset kehittämään mm. kumppanien kanssa toteutettavia palvelutapahtumakokonaisuutta, Improbatur-verkkomedian markkinointia ja vuosittaisia jäsenhankintaa.

Lukiolaisten vahvistuksena tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sektorin varapuheenjohtajan, viestinnän asiantuntijan, päätoimittajan ja mediamyyjän kanssa. Toivommekin, että tiimityöskentely on sinulle luontaista ja nautit yhdessä ideoinnista ja tekemisestä. Jeesaat kaveria mielelläsi ja vastaavasti osaat hyödyntää myös muilta tiimin jäseniltä löytyvää osaamista. 

Itse työ ja myös työyhteisössämme viihtyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja uuden äärellä innostumista. 15 hengen työporukassamme on rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Työ alkaisi mahdollisimman pian, mutta viimeistään kesäkuussa. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Täysipäiväisestä tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, kulttuuri- ja hyvinvointietu, työsuhdematkalippu, puhelinetu, tukea kouluttautumiseen ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Työ sisältää ajoittaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Toivomme, että valittava henkilö työskentelee pääsääntöisesti toimistollamme Helsingin Töölössä, mutta etätöiden tekeminen joustavasti on myös mahdollista. 

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään su 23.4.2023 klo 23:59 mieluiten tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä (Otsikoi sähköpostisi ”Markkinoinnin asiantuntija” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: ”OMA SUKUNIMI – Hakemus” & ”OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”). 

Soitamme haastatteluun kutsutuille viimeistään 27.4. ja ilmoitamme sähköpostilla muille hakijoille rekrytilanteesta. Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti 8.5. tai 9.5. Haastatteluun kutsuttaville lähetetään ohjeet ennakkotehtävän tekemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Matti Mannonen (p. 040 8286 258, matti.mannonen@lukio.fi) ja markkinoinnin asiantuntija Tiia Penttinen  (p. 040 741 9107, tiia.penttinen@lukio.fi) tavoitettavissa parhaiten seuraavasti: 

 • Tiia: 12.4. klo 9-12, 13.4. klo 9-12 ja 14.4. klo 11-14
 • Matti: 12.4. klo 8-16 ja 17.4. klo 8-16 

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.