Katja Asikainen aloittaa Lukiolaisten Liiton sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaisena

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaiseksi on valittu Katja Asikainen. 26-vuotias Asikainen on valmistunut yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi Itä-Suomen yliopistosta. Aiemmin hän on työskennellyt Keskustanuorilla poliittisena sihteerinä ja järjestökehittäjänä Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksessä. Lisäksi Asikainen on Joensuun kaupunginvaltuutettu ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton hallituksen jäsen.

Nyt Asikainen ryhtyy vastaamaan SLL:n edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaalipolitiikan osalta.

”Lähestyvät kuntavaalit ja niihin valmistautuminen tekevät syksystä liitolle edunvalvonnallisesti äärimmäisen tärkeän. On mahtavaa saada uusia voimia edunvalvontatiimiimme!”, SLL:n puheenjohtaja Elli Luukkainen sanoo. “Haimme sosiaalipoliittisen asiantuntijan sijaiseksi työyhteisöömme soveltuvaa tyyppiä, joka täydentäisi porukkaamme tiedoillaan ja taidoillaan. Katjassa löysimme etsimämme.”

”On erittäin motivoivaa päästä syventymään erityisesti lukiolaisten hyvinvointiin ja osallisuuteen liittyviin kysymyksiin. Tämä on luonteva askel työurallani ja nyt tuntuu oikealta hetkeltä ottaa se. Olen todella innoissani!”, Katja Asikainen sanoo.

Asikainen aloittaa työt SLL:n toimistolla 8.8.2016.

Lisätiedot:
Elisa Tarkiainen
pääsihteeri
0400 774 789
elisa.tarkiainen@lukio.fi