Julia Petäjä Lukiolaisten opiskelijatoiminnan suunnittelijaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

 

Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijatoiminnan suunnittelijaksi on valittu Julia Petäjä, 29. Petäjä siirtyy tehtävään kehittämiskeskus Opinkirjon erityisasiantuntijan tehtävästä ja sijaistaa vuoden 2019 loppuun saakka perhevapaalle jäävää Milla Rekolaa. Petäjä on kokenut järjestötoimija ja kasvatusalan ammattilainen, joka on opiskellut pääaineenaan musiikkikasvatusta Jyväskylän yliopistossa.

“Lukiolaisten osallisuuden, yhteisöllisyyden sekä vaikuttajaidentiteetin rakentaminen on erittäin tärkeää! Olen onnellinen, että pääsen tekemään näiden asioiden eteen töitä”, sanoo Petäjä.

“Julian vahva osaaminen osallisuusasioista ja näkemys lukioiden opiskelijakuntatoiminnan kehittämisestä yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon ja valoisaan persoonaan tekevät hänestä loistavan opiskelijatoiminnan suunnittelijan”, iloitsee Lukiolaisten varapuheenjohtaja Mikael Lehtonen.

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Petäjä aloittaa työt Lukiolaisten toimistolla 1.10.2018.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Saara Hyrkkö, 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi