Janni Pellinen ryhtyy luotsaamaan Lukiolaisten Liiton markkinointia

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton markkinointikoordinaattoriksi on valittu Janni Pellinen. 25-vuotias Pellinen on opiskellut liiketaloutta Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja Kwantlen Polytechnic Universityssä. Aiemmin Pellinen on työskennellyt muun muassa Management Eventsillä junior myyntipäällikkönä sekä myynnin ja markkinoinnin traineena Mercuri Internationalilla.

“Odotan työltäni markkinointikoordinaattorina uusia ja innostavia haasteita sekä tietenkin antoisia hetkiä niin oman työyhteisön, lukiolaisten kuin yhteistyökumppaneiden kanssa. Halu ja into vaikuttaa lukiolaisten tulevaisuuteen motivoi minua suuresti. Olen todella kiitollinen tästä mahdollisuudesta, ja on aivan mahtavaa päästä työskentelemään näin avoimeen ja innovatiiviseen työyhteisöön!”, Pellinen iloitsee.

Markkinointikoordinaattorina Pellinen ryhtyy vastaamaan Lukiolaisten Liiton markkinoinnin, mediamyynnin ja kumppanuuksien kokonaisuudesta. Hän suunnittelee ja toteuttaa muun muassa syksyn jäsenhankintakampanjan yhdessä liiton viestintätiimin ja lukiolaisaktiivien kanssa. Myös lukiolaisten oman Improbatur-lehden ilmoitusmyynti on Pellisen vastuulla.

“On mahtavaa saada Janni meidän työyhteisöön. Nyt kun meillä on Janni osana tiimiämme, voimme asettaa tavoitteet korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin ja saavuttaa isoja asioita. Odotan innolla, mitä saamme aikaan yhdessä!”, Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtaja Matin Moradi sanoo.

Janni Pellinen on aloittanut työt Töölönkadun toimistolla 4.7.2016.

Lisätiedot:

Elisa Tarkiainen
pääsihteeri
0400 774 789
elisa.tarkiainen@lukio.fi

Janni Pellinen
markkinointikoordinaattori
050 572 9010
janni.pellinen@lukio.fi