Improbaturin päätoimittajaksi Säde Mäkipää

Järjestön tiedotteet Uutiset

 

Suomen Lukiolaisten Liiton kustantaman lukiolaisten aikakauslehden Improbaturin päätoimittajaksi on valittu Säde Mäkipää, 26. Mäkipää on viittä vaille valmis journalistiikan maisteri, joka on viimeksi työskennellyt Helsingin Sanomien Kulttuurissa ja Nyt.fi:ssä sekä suorittanut aineenopettajan pedagogiset opinnot, joihin kuuluvat harjoittelut hän teki lukiossa. Lisäksi Mäkipää on toiminut muun muassa kulttuuritoimittajana Länsi-Savossa.

“Olen tosi kiitollinen ja otettu valinnasta. Toivon, että jatkossa Improbatur on entistä lähempänä lukiolaisten arkielämää ja mukana tulevaisuuden suunnittelussa. Erityisesti haluaisin keskittyä sosiaalisen median ja verkon kehittämiseen”, iloitsee Mäkipää.

Mäkipää on opiskellut Tampereella, jossa hän on ollut toimittajana paikallismedia Reunamediassa sekä ollut tekemässä suomirappia käsittelevää radio-ohjelmaa Räppiötä Tampereen yliopistoradio Moreenissa. Mäkipään vahva näkemys monimuotoisesta mediasta ja lukiolaisten mielenmaiseman tuntemus tekivät vaikutuksen korkeatasoisten hakijoiden joukosta.

“Todella upeaa saada Säde mukaan tiimiimme! Annamme rakkaan Improbaturimme hänelle luottavaisin mielin – en henkilökohtaisesti malta odottaa tulevaa! Säteellä on mahtava kehittämisdraivi ja tiedän, että hänen säteillään Improbatur jatkaa loistoaan”, kehuu Lukiolaisten palveluista, viestinnästä ja kumppanuuksista vastaava varapuheenjohtaja Jesse Saapunki.

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Mäkipää aloittaa Improbaturin päätoimittajana 18.12.

Lisätiedot:
pääsihteeri Saara Hyrkkö, p. 040 719 7604