Iiris Hynönen Lukiolaisten sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton sosiaalipoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Iiris Hynönen, 24. Hynönen siirtyy tehtävään Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n puheenjohtajan paikalta, jossa hän on vastannut järjestön johtamisesta ja koordinoinut edunvalvontatoimintaa. Koulutukseltaan Hynönen on sosionomi (AMK) ja toiminut aktiivisesti muun muassa Diakonia-ammattikorkeakoulun hallituksessa ja opiskelijakunnassa sekä nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n hallituksessa.

”On huikean inspiroivaa päästä työskentelemään Lukiolaisten tiimiin! Sosiaalipolitiikassa tapahtuu juuri nyt hyvin paljon kiinnostavia asioita, joiden parissa työskentelyä odotan innolla”, Hynönen iloitsee.

Hynönen vastaa työssään sosiaalipoliittisena asiantuntijana lukiolaisten valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaalipolitiikan ja nuorisopolitiikan saralla. Hänen vastuullaan on muun muassa lukiolaisten ja nuorten toimeentuloon, hyvinvointiin, asumiseen, terveydenhuoltoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvät teemat.

”Iiris on asiantunteva, kokenut ja motivoitunut tekijä, joka sopii tiimiimme mainiosti. Olemme onnekkaita saadessamme hänet mukaan Lukiolaisiin” sanoo Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja Roosa Pajunen.

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Hynönen aloittaa työnsä sosiaalipoliittisena asiantuntijana ensin osa-aikaisesti 4.11. ja kokoaikaisesti 1.1.2020.

Lisätietoja:
pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi