Heikki Luoto Lukiolaisten uudeksi pääsihteeriksi!

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton liittohallitus on valinnut Heikki Luodon, 31, Lukiolaisten uudeksi pääsihteeriksi. Luoto siirtyy tehtävään Nuorten mielenterveysseura Yeesistä, jossa hän on työskennellyt toiminnanjohtajana. Luoto on koulutukseltaan teologian maisteri Helsingin yliopistosta ja toiminut aktiivisesti muun muassa A-klinikkasäätiössä, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnassa sekä Kulttuurin ja mielenterveyden liitto – Kukunori ry:n hallituksessa.

“Haimme lempeää ja skarppia pääsihteeriä, joka hallitsee vaihtelevat tilanteet ja jolla on monipuolista johtajakokemusta. Heikki on juuri tällainen tyyppi, ja odotan innolla, että hän aloittaa toimistolla”, kertoo Lukiolaisten puheenjohtaja Roosa Pajunen.

Pääsihteeri vastaa Lukiolaisten taloudesta ja hallinnosta ja toimii noin kymmenen toimihenkilön esihenkilönä. Hänellä on merkittävä rooli myös Lukiolaisten Liiton kehittämisessä yhdessä liittohallituksen kanssa.

“Olen kiitollinen liittohallitukselle luottamuksesta minua kohtaan. On upeaa päästä tekemään työtä rohkeiden ja fiksujen lukiolaisten kanssa. Samalla pääsen jatkamaan innostavaa työtä nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden parissa. Yhdessä lähdemme rakentamaan entistä kirkkaampaa tulevaisuutta”, sanoo uusi pääsihteeri Heikki Luoto.

Luoto aloittaa työt Lukiolaisten Liiton toimistolla kesän aikana. Lukiolaisten väistyvä pääsihteeri Saara Hyrkkö valittiin huhtikuun eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi.

Lisätiedot:
Tuleva pääsihteeri Heikki Luoto, p. 050 36 888 94
Puheenjohtaja Roosa Pajunen, p. 0400 916 466