Hanna Hämäläinen Lukiolaisten markkinoinnin asiantuntijaksi

Järjestön tiedotteet Rekry Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liiton markkinoinnin asiantuntijaksi on valittu Hanna Hämäläinen. Hämäläinen viimeistelee viestinnän maisteriopintojaan Tampereen yliopistossa, minkä lisäksi hänellä on valokuvaajan tutkinto Helsinki Design Schoolista. Hämäläinen on aikaisemmin työskennellyt markkinoinnin parissa muun muassa viestintätoimisto Ellun Kanoissa ja kerryttänyt järjestö- ja vapaaehtoiskokemusta Pääkaupunkiseudun Partiolaisissa.

“Itse partiossa kasvaneena tuntuu merkitykselliseltä päästä tekemään töitä nuorten kanssa. Olen kuullut Lukiolaisten työyhteisöstä pelkkää hyvää ja odotankin innolla, mitä kaikkea tämä uusi tehtävä tuo tullessaan”, Hämäläinen iloitsee.

Hämäläinen aloittaa tehtävässä kesän aikana. Hänen työhönsä Lukiolaisilla kuuluu liiton markkinoinnin koordinointi sekä jäsenhankinta ja yhteistyökumppanuudet. Lisäksi Hämäläinen tulee olemaan keskeisessä roolissa liiton erilaisten kampanjoiden, palvelutapahtumien sekä Improbatur-verkkomedian markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.

Palvelusektorin varapuheenjohtaja Patrik Wilska odottaa innolla Hannan saapumista töihin.
“Mahtavaa saada Hanna osaksi palvelusektoria! Uskon, että hän tuo toimistolle paljon hyödyllistä osaamista ja uusia näkökulmia, joista on varmasti hyötyä liiton brändin kehittämisessä ja markkinointisisältöjen luomisessa”, Wilska hehkuttaa.

Lisätietoja:
pääsihteeri Matti Mannonen, p. 040 828 6258, matti.mannonen@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on noin 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.