Hae mukaan Lukiolaisten mentorointiohjelmaan!

Uutiset Yleinen

Jännittääkö korkeakoulu? Tunnetko epävarmuutta tulevaisuudesta? Haluatko tukea korkeakoulutukseen ja uraan liittyviin asioihin kokemusasiantuntijalta?

Hae mukaan Lukiolaisten mentorointiohjelmaan!

Noin puoli vuotta kestävä ohjelma on osallistujalle täysin kuluton. Matkaasi tukemassa ovat tarkoin valittu samaistuttava mentori, pienryhmä lukiolaisia sekä projektipäällikkö. Emme vaadi sinulta selkeitä tulevaisuuden suunnitelmia emmekä ymmärrystä työelämästä tai korkeakoulutuksesta. Toivottavaa on, että olet aidosti motivoitunut ja sitoutunut mentorointiin, kiinnostunut tulevaisuudestasi ja valmis käyttämään muutamia tunteja kuukaudessa tapaamisiin sekä itsenäiseen pohdiskeluun.

Voit osallistua mentorointiohjelmaan mistä päin Suomea tahansa. Tapaamisia järjestetään sekä lähi- että etätoteutuksena. Osallistujille korvataan matkat, ruokailut sekä majoitukset tarvittaessa. Mentorointiohjelmaan kuuluu tapaamisten lisäksi yritysvierailuja, joihin osallistujat saavat esittää toiveita. Osallistujat voivat myös olla mukana vaikuttamassa mentoroinnin etenemiseen.

Mentorointiohjelma sopii jokaiselle lukiolaiselle perhetaustaan, koulumenestykseen, haaveisiin tai taloudelliseen tilanteeseen katsomatta. Etusijalla ovat korkeakouluttamattomasta taustasta tulevat lukiolaiset, mutta ohjelma on avoin kaikille. Hae rohkeasti mukaan ja ota askel kohti tulevaisuutta!

Hakuaikaa on 6.5. saakka. Ilmoitamme ohjelmaan mukaan valituille jatkosta viikolla 19.

Lisätiedot:

Sera Savolainen
Mentorointihankkeen projektipäällikkö
sera.savolainen@lukio.fi