Eetu Saari jatkaa jäsenpalvelu- ja tapahtumasihteerinä

Toimiston tyypit Uutiset Yleinen

Lukiolaisille jäsenpalvelu- ja tapahtumasihteeriksi tulossa olleen Toni Kuusisen siviilipalveluksessa tapahtui muutoksia, jonka johdosta palvelus Liiton kanssa ei toteudu. Kuusisen tilalle jäsenpalvelu- ja tapahtumasihteerin tehtäviä tulee hoitamaan aiemmin keväällä siviilipalveluksensa päättänyt Eetu Saari. Saari tulee vastaamaan tapahtumien käytännön järjestelyistä sekä tukee jäsenpalvelua tarpeen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen.

“Välillä muutoksia tapahtuu lyhyelläkin varoitusajalla – onneksi olemme ketterä organisaatio muutostilanteissa ja Eetulla oli mahdollista tarttua tuttuihin tehtäviin nopeasti. Eetu on työntekijänä ystävällinen ja avulias, ja hänellä hommat pysyy hallussa. Otamme Eetun lämmöllä takaisin jäsenpalvelu- ja tapahtumasihteeriksi”, pääsihteeri Matti Mannonen toteaa.

“Hauskaa päästä jatkamaan tuttuja hommia ihanassa tiimissä. Paluu töihin tuntui siltä, kuin en olisi päivääkään ollut poissa! Nyt on ilo päästä toteuttamaan niitä tapahtumia, joita palveluksen aikana tuli valmisteltua”, Saari kommentoi.

Saari aloitti tehtävissä 7.3.2023.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Matti Mannonen, 040 828 6258, matti.mannonen@lukio.fi