Benjamin Lamberg Lukiolaisten mediamyyjäksi

Järjestön tiedotteet Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liiton mediamyyjäksi on valittu Benjamin Lamberg. Lamberg opiskelee ympäristö- ja elintarviketaloutta Helsingin yliopistossa. Aikaisemmin Lamberg on toiminut muun muassa eri luottamustehtävissä Lukiolaisilla ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnalla.

“Lukiolaisten liitto tekee arvokasta työtä sen eteen, että lukiolaisuus olisi nuoruuden parasta aikaa. Tätä työtä varten tarvitaan kuitenkin myös resursseja. Benjamin tuntee hyvin liiton toimintaympäristön, myytävän tuotteen ja hänellä on oikeanlaista asennetta myyntityöhön. Hän tuo varmasti uutta virtaa liiton varainhankintaan”, iloitsee Lukiolaisten pääsihteeri Heikki Luoto.

Lamberg aloittaa innolla uudet työt Lukiolaisten mediamyyjänä.

“On ilo palata takaisin Lukiolaisille tekemään töitä jokaisen lukiolaisen arjen eteen. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan Lukiolaisten mahtavassa työyhteisössä ja tässä työssä”, sanoo Lamberg.

Lamberg aloitti työt Lukiolaisten toimistolla 25.5.2021.


Lisätietoja:

Pääsihteeri Heikki Luoto, 0503688894, heikki.luoto@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaisten Liitto on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.