Antti Kyrö ja Jonttu Luhtavaara SLL:n toimiston uudet vahvistukset!

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton graafiseksi suunnittelijaksi on valittu Antti Kyrö. 33-vuotias Kyrö on opiskellut graafista suunnittelua Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa ja työskennellyt aikaisemmin muun muassa Amnesty Internationalin Suomen osaston graafikkona ja Amnesty-lehden AD:na.

“Helppoa tulla taloon, kun ihmiset ovat iloisia ja välittömiä. Odotan innolla, että pääsen uudistamaan Improbaturia ja jättämään kädenjälkeni liiton ilmeeseen. Myös toimiston toistaiseksi tyhjien liitutauluseinien kuvittaminen löytyy to do -listaltani”, Kyrö iloitsee.

Graafisen suunnittelijan ominaisuudessa Kyrön vastuulla on liiton visuaalisen materiaalin suunnittelu ja toteutus sekä lukiolaisten oman Improbatur-lehden taittaminen ja ulkoasun kehittäminen.

Uuden graafisen suunnittelijan lisäksi työt liiton toimistolla on aloittanut myös tapahtumasihteerinä toimiva 19-vuotias siviilipalvelusmies Jonttu Luhtavaara. Aikaisempaa työkokemusta Luhtavaaralta löytyy muun muassa Tavastian nuorten klubin järjestäjänä toimimisesta.

“Tuntuu sikahyvältä aloittaa duunit SLL:llä, sillä tää mesta on todella viihtyisä ja täällä on todella makeeta jengiä töissä”, Luhtavaara hymyilee.

Tapahtumasihteerinä Luhtavaara osallistuu liiton valtakunnallisten tapahtumien tuotantoon tiiviisti yhteistyössä järjestösuunnittelijan ja opiskelijakuntatoiminnan suunnittelijan kanssa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu jäsenpalvelun tukeminen ja juoksevien asioiden hoitaminen.

“Antti ja Jonttu ovat odotettuja ja kaivattuja vahvistuksia toimistomme porukkaan. Odotan innolla, mitä kummatkin saavat tahoillaan aikaiseksi”, Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Elisa Tarkiainen sanoo.

Antti Kyrö on aloittanut työt Töölönkadulla 15.8.2016 ja Jonttu Luhtavaara 22.8.2016.

Lisätiedot:

Elisa Tarkiainen
pääsihteeri
0400 774 789
elisa.tarkiainen@lukio.fi

Antti Kyrö
graafinen suunnittelija
044 541 9046
antti.kyro@lukio.fi

Jonttu Luhtavaara
tapahtumasihteeri
045 128 8826
jonttu.luhtavaara@lukio.fi