Anne Hietaharju SLL:n tuottajaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Valtiotieteiden ylioppilas, Disney-fani Anne Hietaharju kipparoi Lukiolaisten Liiton sisällöntuotantoa kesän 2015 ajan. Tuottajana Hietaharju vastaa liiton sisäisen ja ulkoisen viestinnän koordinoinnista ja tukee viestinnän keinoin lukiolaisten edunvalvontaa, jäsenhankintaa ja markkinointia. Lisäksi hän toimii liiton 30-vuotisjuhlajulkaisun tuottajana ja vastaa lukiolaisten SuomiAreenaan liittyvästä viestinnästä.

Hietaharju on toiminut kevään ajan liitossa viestinnän harjoittelijana.

“Vastausta ei tarvinnut kauan miettiä, kun Anna kysyi, haluaisinko ryhtyä SLL:n tuottajaksi. Harjoittelujakso on ollut itsessään mahtava ja erittäin opettavainen: olen päässyt haastamaan itseäni ja tekemään tosi mielenkiintoisia projekteja maailman parhaiden työkaverien kanssa. Nyt on siistiä päästä ottamaan kokonaiskuva haltuun tuottajan hommissa!”

Lukiolaismedioiden päätoimittaja Robert Sundman on kesälomalla ja työvapaalla 1.6.-31.8.2015. Kaikissa liiton sisällöntuotantoon liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Anneen (anne.hietaharju@lukio.fi, 040 093 5213). Improbaturin ja muiden lukiolaismedioiden ilmoitusmyynnistä vastaa markkinointikoordinaattori Lauri Puustinen (lauri.puustinen@lukio.fi, 050 322 6609).