Anne Hietaharju ja Anna-Sofia Nieminen vahvistamaan Suomen Lukiolaisten Liiton viestintätiimiä

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liitto on valinnut tällä viikolla kaksi uutta tekijää vahvistamaan liiton viestintää.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Anna-Sofia Nieminen, 29, aloittaa lukiolaisten aikakauslehti Improbaturin uutena päätoimittajana huhtikuussa. Ensimmäinen hänen päätoimittamansa lehti ilmestyy elokuussa.

Nieminen tekee tällä hetkellä freelance-toimittajan töitä muun muassa Mondolle, Journalistille ja Viestille sekä avustaa HSTV:tä. Aiemmin hän on työskennellyt esimerkiksi Helsingin Sanomissa ja Ylellä. Nieminen jatkaa päätoimittajuuden ohella myös muita töitään.

“On valtavan hienoa päästä tekemään lehteä fiksuille, valveutuneille nuorille. Haluan innostaa ja haastaa heitä”, Nieminen sanoo.

Valtiotieteiden ylioppilas Anne Hietaharju, 23, puolestaan aloittaa hommat SLL:n viestintäkoordinaattorina. Hietaharju on jo aiemmin työskennellyt liiton toimistolla viestinnän harjoittelijana sekä määräaikaisena tuottajana. Hänen käsialaansa on muun muassa SLL:n 30-vuotisjuhlajulkaisu.

“Juhlajulkaisun valmistumisen jälkeen jäi fiilis, että näinköhän tämän tarinan loppu oli tässä. Olen todella onnellinen päästessäni palaamaan Töölönkadun toimistolle, enkä malta odottaa, että pääsen tekemään taas töitä Lukiolaisten Liiton viestintätiimin ja ihanien aktiivien kanssa!” sanoo Hietaharju.

Improbaturin päätoimittajana vuodesta 2013 alkaen työskennellyt Robert Sundman aloittaa uusissa tehtävissä Otavamedialla.

“Haimme kahta ihanaa uutta työkaveria ja saimme sellaiset. Odotan innolla, mitä Anne ja Anna-Sofia saavat Liiton viestinnässä ja Improbaturissa aikaiseksi”, hehkuttaa Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Elisa Tarkiainen.

LISÄTIETOJA:

Elisa Tarkiainen
pääsihteeri, Suomen Lukiolaisten Liitto ry
elisa.tarkiainen@lukio.fi, p. 040 077 4789