Opiskelijoiden ruokakori on jatkossa viisi prosenttia halvempi Siwoissa ja Valintataloissa

Opiskelijapalvelutiedotteet Uutiset

Opiskelijat saavat 6.1.2016 alkaen Siwoista ja Valintataloista ympäri maan opiskelijakortilla 5 prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Edun takana ovat Suomen Lähikauppa ja opiskelijoiden vuonna 2013 perustama valtakunnallinen etupalvelu Frank. Suomen Lähikaupalla on yli 600 myymälää ympäri Suomen ja kaikista suurimmista opiskelijakaupungeista löytyy useampi Siwa sekä Valintatalo. Alennus on voimassa toistaiseksi.

“Alennukset ruokakauppoihin on yksi toivotuimmista eduistamme, joten olemme todella iloisia voidessamme vastata opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Opiskelija elää itsenäistyvän nuoren aikuisen elämää, jolloin ollaan kaikkien hankintojen edessä, mutta budjetti on tiukka. Siksi välitön alennus esimerkiksi ruoasta on merkittävä asia”, Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola ja opiskelijajärjestöt kommentoivat.

Frankin opiskelija-alennukset saa käyttöön liittymällä Suomen Lukiolaisten Liittoon sekä tilaamalla opiskelijakortin. Frank tarjoaa tällä hetkellä yli 660 opiskelijaetua, jotka voi käyttää joko myymälöissä opiskelijakorttia näyttämällä tai lunastaa verkossa frank.fi sivujen kautta.

Frank on opiskelijakentän oma toimija, jonka omistavat opiskelijajärjestöt SLL, SYL, SAMOK ja SAKKI sekä opiskelijataustainen Kilroy, joka on Pohjoismaiden johtava nuorten ja opiskelijoiden matkatoimisto.

Lisätietoja:

Lauri Puustinen, markkinointikoordinaattori
Suomen Lukiolaisten Liitto
puh. 050 322 6609

Tiia Lehtola, toimitusjohtaja
Frank Students
puh. 040 771 3581