Aino Miikki Lukiolaisten järjestöasiantuntijaksi

Toimiston tyypit Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liiton järjestöasiantuntijan sijaiseksi on valittu Aino Miikki. Miikki opiskelee kasvatuspsykologiaa Helsingin yliopistossa  ja on kartuttanut järjestökokemusta erityisesti opiskelijajärjestöissä. Miikki on mm. toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan talousjohtokunnassa.

“Tosi innostavaa päästä työskentelemään lukiolaisten kanssa tapahtumien, sekä järjestöllisen kehittämisen parissa”, Miikki iloitsee.

Järjestöasiantuntija Miikki ryhtyy työssään tukemaan paikallisia piiri- ja jäsenjärjestöjä sekä tuottamaan aktiivi- ja koulutustapahtumia.

“Ainon kokemus aiemmissa järjestöissä luo varman pohjan lähteä toimimaan järjestöasiantuntijana. Hänen osaamisensa nuorten kanssa työskentelyssä on tärkeää ensi vuonna Lukiolaisten Liitossa”, Suomen Lukiolaisten Liiton varapuheenjohtaja Emmiina Kuisma sanoo.

Miikki aloittaa työt liiton toimistolla täysipäiväisesti jo 13.12.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Matti Mannonen, 040 8286 258, matti.mannonen@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.