vaikuttaminen2_cover

Liittokokous

Kuka johtaa SLL:ää seuraavan vuoden? Mitä mieltä liitto on esimerkiksi ylioppilaskirjoituksista, ruotsin kielen opiskelusta tai lukioverkon tulevaisuudesta? Liittokokous on SLL:n tärkein tapahtuma.

SLL:n liittokokoukseen kokoontuu vuosittain noin 300 lukiolaista ympäri Suomen päättämään liiton tärkeimmistä asioista. Luvassa on kovaa vääntöä, tiukkoja vaalitenttejä, jännittäviä äänestyksiä, uusia ihmisiä ja huikea iltaohjelma. Tätä kokousta et tule unohtamaan ihan heti!

Suomen Lukiolaisten Liiton XXXI juhlaliittokokous järjestetään Tampereella, Tampere-talon pienessä salissa (Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere) 13.–15.11.2015. Varsinaista liittokokousta edeltää 30-vuotisjuhlaseminaari.

Liittokokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sääntömuutokset ja valitaan SLL:n puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja liittohallitus vuodelle 2016.

Äänioikeus kokouksessa on piiri- ja jäsenjärjestöjen nimeämillä liittokokousedustajilla. Henkilöjäsenet, jotka haluavat osallistua kokoukseen piiri- tai jäsenjärjestönsä äänivaltaisina edustajina, voivat ottaa yhteyttä oman piiri- tai jäsenjärjestönsä puheenjohtajaan.

Liittokokousedustajien tulee olla Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n ja kyseisen piiri- tai jäsenjärjestön henkilöjäseniä, jotka ovat maksaneet lukuvuoden 2015-2016 jäsenmaksun.

Ota rohkeasti yhteyttä oman alueesi liittokokousvastaavaan, jos haluat mukaan! Jos et tiedä mihin piirijärjestöön kuulut tai tarvitset lisätietoja, niin ole yhteydessä järjestösuunnittelijaamme Pauliina Pajuseen (pauliina.pajunen@lukio.fi).

Kutsuvieraat

Juhlavuoden kunniaksi kutsu liittokokoukseen on toimitettu myös liiton vanhoille puheenjohtajille, varapuheenjohtajille ja pääsihteereille. Mikäli kutsu ei ole tullut perille, olethan yhteydessä pääsihteeri Anna Munsterhjelmiin (anna.munsterhjelm@lukio.fi).

 

Piirien liittokokousvastaavat

Helsingin piiri: Taavi Heikkilä, taavi.heikkila@gmail.com

Hämeen piiri: Vera Lohjelm, vera.lohjelm@hotmail.com

Itä-Suomen piiri: Anu Rantama, anu.rantama97@gmail.com

Järvi-Suomen piiri: Pinja Mäkelä, pinja.makelaa@gmail.com

Kaakkois-Suomen piiri: Wilma Rinkinen, wilmaolivia.rinkinen@gmail.com

Lapin piiri: Oona Löytänen, loytanen.oona@gmail.com

Lounais-Suomen piiri: Aapeli Virtanen, aapeli.virtanen@hotmail.com

Pirkanmaan piiri: Emilia Joensuu, emiliajoensuu@hotmail.com

Pohjanmaan piiri: Kirsi Ylinen, kirrrsu@gmail.com

Pohjois-Suomen piiri: Roope Korkala, roopakorkala@gmail.com

Uudenmaan piiri: Juho Ollanketo, juho.ollanketo@gmail.com

 

Tarkkailijat

Kokoussalin paikat ovat ensisijaisesti kokousedustajille sekä kutsuvieraille. Jos saliin mahtuu, niin muut tarkkailijat ovat tervetulleita ja heille myönnetään läsnäolo-oikeus kokouksen alussa tai sen aikana. Kokouksen ilmoittautumispisteelle tulee vakiomäärä tarkkailija-nimikylttejä, jotka annetaan joka päivä saapumisjärjestyksessä tarkkailijoiksi haluaville.