palvelut_cover

Edut ja opiskelijakortti

Tilaa kortti tästä!

Jokaisella lukiolaisella on mahdollisuus edullisempaan ja hauskempaan lukiolaiselämään – voit hankkia elämäsi ensimmäisen opiskelijakortin! Liity joukkoon täällä ja saat kortin, Frankin opiskelija-alennukset sekä muut Lukiolaisten jäsenedut käyttöösi heti lukion alussa.

Jäsenyyden hinta on vain 25 euroa ensimmäisenä lukuvuotena ja seuraavina 20 euroa. Seuraavina lukuvuosina jäsenyys ja kortti uusitaan erillisellä lukuvuositarralla, jonka saat 20 euron jäsenmaksun hinnalla. Kortti on voimassa aina kuluvan lukuvuoden loppuun saakka (30.9.). Nyt voit tilata kortin lukuvuodelle 2017–2018! Kortit toimitetaan elokuussa, kun lukuvuosi vaihtuu ja jäsenyys astuu voimaan. Ennen elokuun alkua voimassa on siis vain 2016–2017 jäsenyys. Löydät jäsenyyden ehdot täältä.

Hanki opiskelijakortti tästä!

Opiskelijakortti on saatavilla myös Seppälän koulukuvatilauksen yhteydessä – saat siis opiskelijakortin ja koulukuvat yhdellä tilauksella. Lisäksi saat näin opiskelijakorttiisi laadukkaan, Seppälän koulukuvien ottaman kuvan. Seppälä toimittaa tietosi meille ja saat meiltä pian liittymislaskun valitsemallasi laskutustavalla.

Opiskelijaedut

Säästä rahaa opiskelijakortilla

Lukiolaisten jäsenenä saat opiskelijakortilla alennusta sadoista tuotteista ja palveluista. Näihin alennuksiin lukeutuvat muun muassa VR:n, HSL:n ja Matkahuollon opiskelija-alennukset. Vuoden aikana jäsenmaksu maksaa itsensä monesti takaisin! Kaikki opiskelija-alennukset löydät täältä.

Hauska ja halpa opiskelijaelämä myös ulkomailla

Voit tilata opiskelijakorttisi myös kansainvälisellä ISIC-ominaisuudella varustettuna, joka oikeuttaa tuhansiin opiskelijaetuihin 125 000 paikassa yli 130 maassa. ISIC-ominaisuuden kanssa (9 euroa) kortin hinnaksi tulee 34 euroa. ISIC-maksu on kertaluontoinen eikä siis vaikuta enää myöhemmin vuosittaiseen jäsenmaksuun. Tutustu kansainvälisiin etuihin täällä!

Improbatur suoraan kotiisi

Jäsenenä lukiolaisten oma ajankohtaisilla ja uskaliailla jutuillaan säväyttävä aikakauslehti Improbatur kolahtaa postiluukustasi neljä kertaa vuodessa. Improa voit lukea myös netissä!

Apua lukioelämän kysymyksiin

Lukiolaisoppaasta löydät kattavan tietopaketin lukiolaisten oikeuksista ja velvollisuuksista. Apua antavat myös asiantuntijamme, joille voit lähettää Lukiolaisoppaan kautta kysymyksiä mieltä vaivaavista asioista.

Kokemuksia ja mahdollisuuksia

Jäsenenä liityt automaattisesti paikallisen piirijärjestösi jäseneksi ja osallistut myös kaikille Lukiolaisten tapahtumille edullisemmin. Lukiolaistoimijana oleminen tuo mukanaan uusia ihania ihmisiä, unohtumattomia hetkiä ja valtavasti uusia tietoja ja taitoja. Lue lisää paikallisesta toiminnastamme täältä.

Lukiolaiset lukiolaisten asialla

Jäsenenä tuet Lukiolaisten tekemää vaikuttamistyötä. Teemme töitä sen eteen, että jokaisen lukiolaisen olisi mahdollisimman hyvä olla ja opiskella. Lisää tietoa tekemästämme edunvalvontatyöstä löydät täältä.

Kysyttävää? Katso vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin täältä tai ole yhteydessä jäsenpalveluumme!

Miten liityn?

1. Ota itsestäsi selkeä kasvokuva ja kaiva opintotodistus esiin.
2. Avaa liittymislomake.
3. Täytä perustiedot itsestäsi ja liitä mukaan valokuvasi ja opintotodistuksesi. Ohjeet aukeavat uusiin ikkunoihin.
4. Maksa korttitilaus tai tilaa lasku sähköpostiisi. Kortti lähtee valmistukseen vasta, kun olet maksanut jäsenyytesi. Mikäli laskua ei näy, tarkista myös sähköpostisi roskapostikansio! Uuden laskun saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto@lukio.fi.
5. Kortti toimitetaan sinulle 1–2 viikon kuluttua laskun maksamisesta (aikaisintaan kuitenkin elokuun alussa).