Hämeen lukiolaisten varsinainen piirikokous 2020

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N HÄMEEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

 

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Hämeen piirin (HÄP) varsinainen piirikokous järjestetään
21.11.2020 Lahdessa, Lahden mieskuoron juhlasalissa (Hämeenkatu 9, 15110 Lahti). Tila ei ole täysin esteetön. Kokous alkaa klo 13.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2020–2021) ja joka opiskelee jossain Hämeen piirin alueen lukiossa*. 

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (hameen.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

  • Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikausien 2018-2019 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikausien 2018–2019 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2020
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2021
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2021
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet

Piirikokouksessa on Hämeen lukiolaisten piirihallituksen päätöksen mukaan myös mahdollisuus etäosallistumiselle. Etäosallistuminen mahdollistetaan jokaiselle ennakkoon osoitteessa bit.ly/HÄPpiko2020 ilmoittautuneelle. Osallistuminen etänä tapahtuu Google meetin kautta. Jokaisella Lukiolaisten Liiton henkilöjäsenellä, joka opiskelee jossain Hämeen piirin alueen lukiossa on piirikokouksessa äänioikeus.

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Niko Kiviseen (niko.pet.kivinen@gmail.com, 0404662823)

Julkaistu 6.11.2020, päivitetty piirihallituksen kokouksessa 15.11.2020.

*Hämeen alueen lukioita ovat Erkko-lukio, Forssan yhteislyseo, Hausjärven lukio, Heinolan lukio, Hämeenlinnan lyseon lukio, Itä-Hämeen opisto, Janakkalan lukio, Kannaksen lukio, Kaurialan lukio, Nastopolin lukio, Lahden lyseo, Lahden Rudolf Steiner -koulu, Lahden yhteiskoulun lukio, Lammin lukio, Lopen lukio, Padasjoen lukio, Parolan lukio, Riihimäen lukio, Sysmän Yhteiskoulun lukio, Tiirismaan lukio ja Vääksyn Yhteiskoulun lukio.

Hämeenkatu 21,15110 Lahti, Lahti

21.11.2020 13:00