Jenni Tuomainen Lukiolaisten koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi

Järjestön tiedotteet Uutiset

Suomen Lukiolaisten Liiton koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Jenni Tuomainen. Tuomainen on viittä vaille valmis oikeustieteen maisteri Lapin yliopistosta. Hänellä on kokemusta muun muassa nuoriso- ja opiskelijajärjestöistä sekä asianajotoimistosta. Kuluneen vuoden ajan hän on työskennellyt Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäsenenä.

”On todella mahtavaa päästä siirtymään luottamustoimijan roolista työntekijäpuolelle tekemään Lukiolaisten koulutuspoliittista edunvalvontaa. Työpöytäni asiat näkyvät suoraan opiskelijoiden arjessa, joten koen nämä itsellenikin todella tärkeiksi tehtäviksi. Lisäksi SLL on erittäin innostava yhteisö ja odotan pääsemistä mukaan mahtavaan yhteisöön!” kertoo Tuomainen.

Tuomainen vastaa työssään koulutuspoliittisena asiantuntijana lukiokoulutuksen järjestämiseen ja rahoitukseen, koulutuksen laatuun, ylioppilastutkintoon sekä opiskelijavalintoihin liittyvistä teemoista.

”Erittäin hienoa saada Jenni joukkoomme ja vahvistamaan edunvalvontatiimiä osaamisellaan. Toivotamme hänet iloisesti tervetulleeksi Lukiolaisiin!” iloitsee liiton puheenjohtaja Adina Nivukoski.

Tuomainen aloitti työt Lukiolaisten etätoimistolla 30.11.2020 ja toimii koulutuspoliittisena asiantuntijana työvapaan sijaisena 11.10.2021 asti.

Lisätietoja:
Pääsihteeri Heikki Luoto, 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.

Kuva: Meri Forsman