Tervetuloa #teamSLL:n viestinnän harjoittelijaksi

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Lukiolaisten Liitto hakee ihanaa, innostunutta ja oppimishaluista

VIESTINNÄN HARJOITTELIJAA

Suomen kiinnostavimman opiskelijajärjestön viestinnästä, markkinoinnista ja kumppanuuksista vastaavassa tiimissä on nyt reippaan ja kunnianhimoisen kisällin kokoinen aukko. Tule täyttämään se! Pääset mukaan paitsi mahtavaan työyhteisöön, myös ryhmään, joka tekee muun muassa arvostettua Improbatur-aikakauslehteä, vuosittain kymmeniä tuhansia lukiolaista vetäviä jäsenhankintakampanjoita ja #kutsumua:n kaltaisia viestintätempauksia.

Takaamme, että SLL:ssa opit uutta ja saat ottaa vastuuta juuri itsellesi sopivan määrän. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla viestinnän tekemisen eri lajeja – ehkä myös löytää niistä itsellesi sopivin. Harjoittelujakson aikana pääset ideoimaan ja tuottamaan sisältöä niin sosiaalisen median kanaviin, lukio.fihin, Improbaturiin kuin erilaisiin tiedotteisiin ja printtimateriaaleihin. Syksyn ja talven aikana SLL:ssa tehdään muun muassa TEDxYouth-tapahtuman ja 30-vuotisjuhlaseminaarin viestintää, luodaan uusia jäsenhankinta- ja edunvalvontakampanjoita ja viedään liiton visuaalisen ilmeen uudistus maaliin. Esimerkiksi näihin projekteihin pääset mukaan avustamaan, suunnittelemaan ja tekemään. Tehtäviäsi voidaan painottaa joko markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, visuaaliseen viestintään tai edunvalvontaviestintään sen mukaan, mihin suuntaan haluat itse kehittää osaamistasi.

Osaathan kirjoittaa virheetöntä suomea ja oikoa myös muiden tekstit sujuviksi. Erityiseksi plussaksi laskemme kiinnostuksen visuaalista viestintää, esimerkiksi taitto- ja videontekotaitojen oppimista kohtaan. Tärkeintä on, että haluat olla #teamsll:n täysivaltainen jäsen, joka osallistuu aktiivisesti niin liiton viestinnän kuin työyhteisön kehittämiseen. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Olisi huippua, jos se tuntuu myös sinusta hyvältä tavalta tehdä töitä.

Harjoittelujakson pituus on 2-4 kuukautta ja se sijoittuu loka-helmikuulle. Toivomme, että valittava harjoittelija voisi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Maksamme harjoittelusta 500 euroa kuukaudessa sekä lounasedun. Harjoittelijalle kuuluu luonnollisesti myös viestintätiimin ja muiden toimiston tyyppien täysi tuki, apu ja avautumisseura.

Hakemuksia emme tällä kertaa vastaanota, sillä sekä niiden tekemiseen että lukemiseen kuluu mielestämme kohtuuttomasti aikaa ja vaivaa. Sen sijaan toivotamme nopeimmat ja rohkeimmat harjoittelupaikasta kiinnostuneet kylään toimistollemme perjantaina 25.9. Varaa itsellesi tapaamisaika ohjeiden mukaan täältä ja odota kuittausta.

Lisätietoja voit kysellä pääsihteeri Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514.

Psst! Näin sanoo viestinnän harjoittelijana keväällä 2015 aloittanut ja myöhemmin liiton tuottajana toiminut Anne Hietaharju: “Lukiolaisten Liiton viestinnän harkkarina toimiminen on siitä loistava pesti, että sun ei tarvitse olla valmis paketti tullessasi lukiolaisille töihin. En esimerkiksi itse tiennyt SLL:llä aloittaessani, mitä embargo tarkoittaa tai edes miten Mac sammutetaan. Sen sijaan viestinnän harkkarille elintärkeitä ominaisuuksia ovat palava into kehittyä, omatoimisuus (osaat käyttää myös Googlea tarvittaessa) ja se, että on valmis paiskimaan kovasti töitä. Kaiken tämän lisäksi haluat myös omalla olemuksellasi tehdä Töölönkatu 35:stä entistäkin paremman paikan olla töissä. Tällä asenteella kun haet Lukiolaisten Liitolle töihin niin lähdet täältä äärimmäisen opettavaisen harkkajakson jälkeen haikein mielin, mutta paljon valmiimpana pakettina eteenpäin.”

Tervetuloa!

(Tämä ilmoitus on aika pitkä, koska toivomme, että saat siitä kaiken tarvitsemasi tiedon – toivottavasti myös kipinän hakea!)

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö sekä tutkitusti Suomen paras työyhteisö.