Tule siviilipalvelukseen Lukiolaisille!

Rekry Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liitto etsii motivoitunutta ja aikaansaavaa siivilipalvelushenkilöä tapahtumasihteeriksi alkuvuodesta 2022 alkaen kuitenkin niin, että siviilipalvelus kestäisi marraskuun 2022 loppuun. Tapahtumasihteerinä pääset toteuttamaan valtakunnallisten tapahtumiemme käytännön järjestelyjä ja toimimaan osana ihanaa työyhteisöämme. Etsimämme tyyppi tarttuu toimeen oma-aloitteisesti ja hoitaa tarvittavat hommat tehokkaasti.

Tehtävässä tärkeintä on innostus uuden oppimiseen ja oma-aloitteisuus. Myös organisointitaidot ja kyky tulla mutkattomasti toimeen erilaisten ja eri ikäisten ihmisten kanssa tulevat tarpeeseen. Katsomme hyvällä kokemusta opiskelija- tai nuorisojärjestötoiminnasta sekä tapahtumien järjestämisestä, eikä toki alan koulutuksestakaan ole haittaa (se ei kuitenkaan ole välttämätöntä). 

Tarjoamme todennäköisesti kivoimman sivaripaikan, mahdollisuuden ottaa vastuuta, oppia uutta ja kehittyä myös ammatillisesti. Tähän siviilipalvelukseen sisältyy myös viikonlopputyötä joka toki korvataan asianmukaisesti.

Oletko sinä etsimämme tyyppi ja olemmeko me etsimäsi sivaripaikka? Täytä tämä lomake viimeistään 6.12.2021 klo 23:59. Jatkamme tarvittaessa hakua, kunnes sopiva sivari löytyy. Lisätietoja saat pääsihteeriltä: Matti Mannonen, matti.mannonen@lukio.fi tai 040 828 6258. 

Työn sisällöstä ja kokemuksista sivarina Lukiolaisilla toimimisesta voi kysyä lisätietoja nykyiseltä tapahtumasihteeriltä:
Aleksi Airaksinen,
aleksi.airaksinen@lukio.fi tai 044 051 9521

Soittoajat:
Aleksi: to 25.11. klo 12–15 sekä ke 1.12. 10–16
Matti: ke 1.12. klo 13–16

Kutsumme muutamia hakijoita tapaamaan meitä lähtökohtaisesti tiistaina 14.12. iltapäivästä.
Mieluiten hommat voisivat alkaa mahdollisimman pian, mutta ihan viimeistään toukokuun lopussa (
koulutuserät 2–5).

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.