Opiskelijakuntaa ohjaavien opettajien koulutus Zoomissa

Opiskelijakunta on olemassa edistääkseen opiskelijoiden yhteistoimintaa, vaikutusmahdollisuuksia ja osallistumista sekä kehittääkseen opiskelijoiden ja koulutuksen järjestäjien välistä yhteistyötä. Mutta miten tämä käytännössä tapahtuu? Koulutuksesta saat napakat eväät osallisuuden vahvistamiseksi omassa lukiossasi.

Jokainen hyvin toimiva opiskelijakunta tarvitsee tuekseen osaavan ohjaavan opettajan. Koulutuksessa

• saat näkökulmia ja eväitä ohjaavan opettajan roolissa toimimiseen ja opiskelijakuntatoiminnan tukemiseen
  • opit opiskelijakuntatoiminnan peruselementeistä sekä osallisuuden ja demokratian rakentamisesta lukiossa
  • pääset vaihtamaan kokemuksia ja saat vinkkejä muilta ohjaavilta opettajilta

Koulutus tarjoaa hyödyllistä tietoa ennen kaikkea tehtävässään aloittavalle ohjaavalle opettajalle, mutta myös kokeneempi opettaja voi ammentaa koulutuksesta motivaatiota työhönsä.

Koulutus on vuorovaikutteinen ja osallistava, joten toivomme, ettet osallistu samaan aikaan esimerkiksi opetukseen tai kokoukseen.

5.9.-5.9.2024 12:00-16:00

Tuu mukaan!

Ilmoittautuminen on auki 28.8. saakka.