Uudenmaan Lukiolaisten varsinainen piirikokous 2018

Kokouskutsu

SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N UUDENMAAN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS

Suomen Lukiolaisten Liiton (SLL) Uudenmaan piirin (UMP) varsinainen piirikokous järjestetään 24.11.2018 Helsingissä, Suomenlinnassa, Paarlastihuoneessa (Suomenlinna C 40, 00190 Helsinki). Kokous alkaa klo 11.00.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus sekä oikeus aloitteiden jättämiseen jokaisella, jolla on Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti voimassa olevalla lukuvuositarralla (2018–2019) ja joka opiskelee jossain Uudenmaan piirin alueen lukiossa*.

Lisäksi oikeus aloitteiden jättämiseen piirikokoukselle on piirin alueen lukioiden opiskelijakunnilla. Aloitteet on jätettävä piirihallitukselle (uudenmaan.lukiolaiset@lukio.fi) viimeistään seitsemän (7) päivää ennen kokousta.

Todistaaksesi äänioikeutesi ota kokoukseen mukaan Lukiolaisten Liiton opiskelijakortti tai SLL:n keskustoimiston myöntämä todistus jäsenmaksun maksamisesta.

Piirikokouksessa pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa ja palveluja alueesi lukiolaisille järjestetään sekä pääset vaikuttamaan piirihallituksen kokoonpanoon joko äänestämällä tai vaikkapa hakemalla sinne itse!

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

• Edellisen vuoden toimintakertomuksen hyväksyminen
  • Toimikauden 2017 tilinpäätösten vahvistaminen
  • Tili- ja vastuuvapauksien myöntäminen tilikauden 2017 tili- ja vastuuvelvollisille
  • Merkitään tiedoksi piirin osavuositoimintakertomus kuluvalta vuodelta 2018
  • Piirihallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja muiden jäsenten valinta vuodelle 2019
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2019
  • Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2019
  • Piirikokoukselle osoitetut aloitteet
  • Kunniajäsenten nimeäminen

Jos kokouksesta herää kysymyksiä tai tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä Lauri Valloon (lauri.vallo@lukio.fi).

Lämpimästi tervetuloa!

Helsingissä 18.10.2018

Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Uudenmaan piiri ry:n piirihallitus

*Uudenmaan piirin alueeseen kuuluvat seuraavat lukiot: Arkadian yhteislyseo, Askolan lukio, Espoon Steinerkoulun lukio, Espoon Yhteislyseon lukio, Espoonlahden lukio, Etelä-Tapiolan lukio, Hankoniemen lukio, Haukilahden lukio, Hyvinkään Sveitsin lukio, Hyvinkään yhteiskoulun lukio, Järvenpään lukio, Kaitaan lukio, Karjaan lukio, Karkkilan lukio, Kauniaisten lukio, Keravan lukio, Kuninkaantien lukio, Leppävaaran lukio, Linnankosken lukio, Lohjan Yhteislyseon lukio, Lumon lukio, Martinlaakson lukio, Myllyharjun lukio, Mäntsälän lukio, Nurmijärven yhteiskoulun lukio, Olarin lukio, Pohjois-Tapiolan lukio, Porkkalan lukio, Rajamäen lukio, Sipoon lukio, Sotungin lukio, Tapiolan lukio, Tikkurilan lukio, Tuusulan lukion Hyrylän toimipiste, Tuusulan lukion Jokelan toimipiste, Tuusulan lukion Kellokosken toimipiste, Vantaan seudun Steiner-koulu, Vaskivuoren lukio, Vihdin lukio ja Viherlaakson lukio.

Suomenlinna C 40, Helsinki

24.11.-24.11.2018 14:00-18:00

TUU MUKAAN!

Parhaan hyödyn ja huvin lukioelämästä saat irti liittymällä Lukiolaisten jäseneksi: rahanarvoiset edut taskussasi, valtavasti mahdollisuuksia harrastaa ja lukiolaisten ääni vahvana päätöksenteossa!