Lukiolaiset hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Haemme joukkoomme skarppia ja kunnianhimoista

SOSIAALIPOLIITTISTA ASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme oma-aloitteista ja tehokasta asiantuntijaa vastaamaan lukiolaisten valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja sen kehittämisestä erityisesti sosiaalipolitiikan ja nuorisopolitiikan saralla. Vastuullasi ovat muun muassa lukiolaisten ja nuorten toimeentuloon, hyvinvointiin, asumiseen, terveydenhuoltoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvät teemat.

Lukiolaisten sosiaalipoliittisena asiantuntijana vaikutat valtakunnalliseen päätöksentekoon, rakennat kiinnostavia kampanjoita, verkostoidut eturivin päättäjien ja muiden vaikuttajien kanssa sekä koulutat ja sparraat lukiolaistoimijoita valtakunnallisen ja paikallisen edunvalvonnan toteuttamisessa. Työskentelet osana edunvalvontatiimiämme, joka paiskii yhdessä töitä liiton tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä lukiolaiset määrittävät suunnan ja tavoitteet – sinun tehtäväsi on auttaa saavuttamaan ne.

Työssäsi muun muassa valmistelet lausuntoja, kannanottoja ja taustamateriaaleja, suunnittelet ja toteutat vaikuttajaviestintää, seuraat lukiolaisiin ja nuoriin vaikuttavaa yhteiskunnallista keskustelua, edistät SLL:n tavoitteita erilaisissa työryhmissä ja tilaisuuksissa, koordinoit selvitystoimintaa sekä autat jäseniämme edunvalvontaan liittyvissä pulmissa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä omaksua ja pureskella uutta tietoa nopeasti, perusteellista ymmärrystä päätöksenteosta ja sosiaalipolitiikan teemoista sekä sujuvia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja – toisinaan myös pitkää pinnaa ja istumalihaksia. Haluamme asiantuntijan, jolla pysyy pää kylmänä tiukassakin paikassa ja joka osaa sanoittaa laajoja ja monimutkaisiakin yhteiskunnallisia ilmiöitä ymmärrettävästi. Katsomme hyvällä kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä opiskelija- tai nuorisojärjestötoiminnasta.

Työssä onnistuminen ja työyhteisössämme viihtyminen edellyttää heittäytymiskykyä, huumorintajua, uuden äärellä innostumista ja ymmärrystä nuorten kanssa työskentelystä. Kolmentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Kuulostaako hyvältä? Hae meille!

Sosiaalipoliittisen asiantuntijan työsuhde alkaa marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään torstaina 10.10.2019 klo 23:59 tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä. (Otsikoi sähköpostisi ”Sosiaalipoliittinen asiantuntija” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: ”OMA SUKUNIMI – Hakemus” & ”OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”.)

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti 14.–15.10.2019 toimistollamme Helsingissä. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan myös kirjallisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävistä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton sosiaalipoliittinen asiantuntija Anni Koivisto (p. 040 415 5969, anni.koivisto@lukio.fi) ja pääsihteeri Heikki Luoto (p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi).

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.