Lukiolaiset hakee siviilipalvelushenkilöä

Järjestön tiedotteet Rekry

Haemme joukkoomme skarppia ja omatoimista

SIVIILIPALVELUSHENKILÖÄ.

Siviilipalvelushenkilö tulisi avuksi erityisesti palvelusektorillemme, joka vastaa liiton jäsenyyksistä, jäsenhankinnasta, kumppanuuksista sekä viestinnästä. Sivarilta odotamme kykyä tarttua toimeen, innokasta asennetta sekä tiimityöosaamista. Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelusta, hallintotyöstä tai järjestötoiminnasta.

Sivarin keskeisiin tehtäviin kuuluvat jäsenpalvelu sähköpostin, chatin ja puhelimen välityksellä, jäsenrekisterin hallinnointi sekä toimiston sisäiset hallintotehtävät. Lisäksi tarjoamme kiinnostuksenkohteiden mukaan avustavia tehtäviä sekä palvelu- että järjestösektorilla. Voit siis päästä oppimaan myös esimerkiksi someviestinnästä tai tapahtumatuotannosta!

Toivomme aloitusta maalis-huhtikuun aikana. Koulutuserien ajankohdat löydät täältä. Tarjoamme lakisääteisten etujen lisäksi työmatkaedun, tukea asumiseen sekä tietysti ainutlaatuisen, osaavan ja hieman hupsun työyhteisömme.

Lisätietoja työnkuvasta voi kysellä jäsenpalvelu- ja hallintosihteeri Vilma Lappalaiselta (040 732 6604, vilma.lappalainen@lukio.fi) ja pääsihteeri Heikki Luodolta (050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi). Jos haluat kuulla kokemuksia siviilipalveluksen suorittamisesta Lukiolaisilla, voit olla yhteydessä Aleksi Airaksiseen (044 051 9521, aleksi.airaksinen@lukio.fi). 

Haethan tätä huippupaikkaa viimeistään perjantaina 14.2. täyttämällä tämän lomakkeen. Huomaathan, että ansioluettelo ja hakemus liitetään kyseiselle lomakkeelle liitetiedostoina. Jos sinulla ei ole Google-tunnuksia, voit myös lähettää ansioluettelon ja hakemuskirjeen meille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi. Kirjoitathan siinä tapauksessa yhteystietosi sähköpostin viestikenttään.

Lukiolaiset on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.