Lukiolaiset hakee projektikoordinaattoria

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

 

Etsimme Lukiolaisten tiimiin skarppia ja aikaansaavaa

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

määräaikaiseen työsuhteeseen 18.1.-14.6.2019 tuottamaan toukokuussa järjestettävä lukiolaisten huipputapaaminen ja koordinoimaan liiton vaalikampanjaa.

Projektikoordinaattorina suunnittelet, koordinoit ja toteutat Erasmus-rahoitteisen lukiolaisten huipputapaamisen, joka kokoaa 10.5.2019 noin 300 lukiolaista eri puolilta Suomea muuttamaan maailmaa. Vastaat myös suurtapahtuman talouden seurannasta ja loppuraportin laatimisesta. Etsimme henkilöä, jonka käsiin voimme luottavaisin mielin antaa järjestelyvastuun vuoden päräyttävimmästä vaikuttamistapahtumasta, joka näkyy ja kuuluu ja jää osallistujien mieleen loppuelämäksi.

Eduskuntavaaleissa Lukiolaiset vaikuttavat laadukkaan koulutuksen, lukiolaisten hyvinvoinnin, maksuttoman toisen asteen ja kestävän kehityksen puolesta. Vaalikampanjaa toteutetaan sekä valtakunnallisella että paikallisella tasolla piirijärjestöissä ja opiskelijakunnissa. Koordinoit vaalikampanjan käytännön toteuttamista sekä ideoit ja toteutat vaaleihin, äänestysaktiivisuuden lisäämiseen ja hallitusneuvotteluihin liittyvää viestintää ja tempauksia. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä edunvalvonnan, osallisuuden ja viestinnän asiantuntijoidemme sekä lukiolaistoimijoiden kanssa.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia projektinhallintataitoja, kokemusta tapahtumatuotannosta ja viestinnästä, ymmärrystä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kampanjoinnista sekä kykyä innostaa vapaaehtoistoimijoita. Tarvitset myös aimo annoksen oma-aloitteisuutta ja vähintään ripauksen huumorintajua. Et hermostu nopeasti muuttuvista tilanteista etkä pelkää tarttua haasteisiin. Tulet toimeen vaikka kenen kanssa ja ymmärrät nuorten mielenmaisemaa. Arvostamme myös kokemusta hankkeiden pyörittämisestä, kampanjoista ja vaikuttamistyöstä sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Oletko sinä etsimämme tapahtumatuotannon taitaja, kampanjaosaaja ja monta lankaa hyppysissään sujuvasti pitävä tekijä? Hae meille töihin! Pääset näyttämään kyntesi ja kehittämään itseäsi kiinnostavassa työssä, toteuttamaan huimapäisiäkin ideoita ja kaiken päälle osaksi mainiota työyhteisöämme ja sen seikkailuja.

Projektikoordinaattorin työsuhde alkaa 18.1.2019 tai sopimuksen mukaan ja jatkuu 14.6.2019 asti. Määräaikaisuuden peruste on työn projektiluonteisuus. Tehtävän työaika on 30 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2200 euroa. Lisäksi tarjoamme puhelin- ja lounasedun, työsuhdematkalipun, laajan työterveyshuollon ja ihanan työyhteisön. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään maanantaina 7.1.2019 klo 23:59 tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä. (Otsikoi sähköpostisi “Projektikoordinaattori” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: “OMA SUKUNIMI – Hakemus” & “OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”.)

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti maanantaina 14.1.2019 toimistollamme Helsingissä. Toivomme, että valittavan henkilön on mahdollista osallistua Lukiolaisten Talvipäiville Vantaalla sunnuntaina 20.1.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Saara Hyrkkö (p. 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi).

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.