Kaakkois-Suomen Lukiolaiset

Meistä

Kaakkois-Suomen piiri on yksi Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Oli sitten paikkana kaupunki tai kylä, pyrimme Kaakkois-Suomen piirinä tekemään aktiivista ja laadukasta toimintaa alueemme lukiolaisten hyväksi. Olemme alueen lukiolaisten ainoa mutta vahva edunvalvoja. Järjestämme alueemme lukiolaisille opiskelijakuntatoimintaa, kuten erilaisia tapahtumia ja koulutuksia.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Kaakkois-Suomen piirihallitus valitaan joka vuoden lopussa. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Kutsu Kaakkois-Suomen lukiolaisten piirikokoukseen 28.11.2015

Kokouskutsu SUOMEN LUKIOLAISTEN LIITTO RY:N KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:N VARSINAINEN PIIRIKOKOUS   Suomen Lukiolaisten Liitto ry:n Kaakkois-Suomen piiri ry:n varsinainen piirikokous järjestetään 28.11.2015 Kouvolassa. Kokoonnumme Kouvolan kaupungintalon valtuustosaliin (Torikatu 10). Kokous alkaa klo 13:00. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki piirin toiminnasta kiinnostuneet lukiolaiset. Kokouksessa on äänioikeus niillä SLL:n Kaakkois-Suomen piirin jäsenillä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa kaudelle 2015–2016…. Lue koko artikkeli

14/11/2015

Lue lisää >

Lähde mukaan

Mukaan pääset ottamalla yhteyttä lukiokummiisi tai keneen tahansa piirihallituslaiseen. Heiltä voit kysyä mitä tahansa mieltä askarruttavaa esimerkiksi tulevista tapahtumista tai millaista toiminta on.

Myös näiltä sivuilta löydät seuraavat tapahtumat, joihin ilmoittautumalla ja tulemalla pääset helposti mukaan toimintaan. Facebookissa Kaakkois-Suomen lukiolaiset -sivua seuraamalla pysyt myös mukana kaikesta tulevasta.

 

Opiskelijakunnille

Opiskelijakunnista pidämme huolta pitämällä yhteyttä ja kysymällä kuulumisia. Opiskelijakuntatapahtumilla juttelemme opiskelijakuntien kanssa ja puramme ongelmia osiin sekä keksimme ratkaisuja, jotta osaamme lähteä viemään asioita eteenpäin. Olemme myös apuna kriisitilanteissa, esimerkiksi lukioiden lakkauttamisissa tai yhdistämisissä.

Mikäli opiskelijakuntanne haluaisi esimerkiksi järjestää yhteisen tapahtuman piirimme kanssa, ota yhteyttä piirihallitukseemme!