Järvi-Suomen Lukiolaiset

Meistä

Järvi-Suomen piiri eli JSP on yksi Suomen Lukiolaisten Liiton yhdestätoista piirijärjestöstä. Teemme paikallista edunvalvontaa, koulutamme opiskelijakuntia yhteistyössä SLL:n kanssa, käymme vierailuilla alueemme lukioissa, järjestämme opiskelijakuntakahveja ja paljon muuta. Meillä on myös paljon vapaa-ajan toimintaa, järjestämme mm. aktiiviviikonloppuja, saunailtoja ja lukiolaisbileitä.

Avaa lisää …

Piirihallitus

Järvi-Suomen lukiolaisten piirihallitus valitaan joka vuoden loppupuolella. Tämän vuoden piirihallituksen tiedot löydät täältä.

Ajankohtaista Show all posts >

Tapahtumat Show all posts >

Avaa lisää ...

Pancake & chill 3.11. @Mikkeli

Syysterveisiä Järvi-Suomeen! Edessä on vielä pari suurempaa lukiolaistapahtumaa, edunvalvontaseminaari tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta Jyväskylässä 26.10. ja rento illanviettotapahtuma Pancake & chill Mikkelin Pannukakkutalossa 3.11. Pannukakkuu ja tsillausta, hyvää livemusaa ja -huumoria, ystäviä, lukiolaisia, kynttilöitä ja syystunnelmaa, niistä on täydellinen marraskuinen perjantai tehty. Tapahtuma-aika on klo 17-21, ja paikalla saa käydä ihan oman aikataulun mukaan. Tällä tapahtumalla… Lue koko artikkeli

13/10/2017

Lue lisää >

Järvi-Suomi Goes Möksä 29.-30.4.

Vappuviikonloppuna avataan Järvi-Suomen lukiolaisten mökkeilykausi, sillä JSP lähtee jälleen tien päälle ja suuntaa kohti Susiniemeä! Möksäksi ristitty, virallisesti Susiniemen leirimaja, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta kauniin Puulaveden rannalla. Aloitetaan tapahtuma lauantaina 29.4. kello 13, ja sanotaan sunnuntaina heipat noin kello 12. Viikonloppu lukiolaisjengissä möksällä, taatusti mahdollisuus ja erinomainen sellainen. Lähde siis rohkeasti mukaan menoon ja… Lue koko artikkeli

23/04/2017

Lue lisää >

Lähde mukaan

Mikäli olet kiinnostunut toiminnasta ja haluat ehkä mukaan, lähde käymään jollakin tapahtumallemme! Meidän kanssamme voit pitää hauskaa esimerkiksi tulemalla aktiiviviikonloppuihin tai saunailtoihin tai juhlimaan kanssamme lukiolaisbileisiin. Piirihallituksen toiminnasta kiinnostuneena voit myös tulla seuraamaan kokouksiamme, joita pidetään noin kerran kuussa, niistä ilmoitetaan aina lähempänä täällä nettisivuillakin. Yhteystietomme löydät täältä.

Opiskelijakunnille

Järvi-Suomen lukiolaiset haluaa olla alueemme lukioiden opiskelijakuntien tukena. Siksi piiriaktiivimme ovat jakautuneet alueemme lukioiden opiskelijakuntien lukiokummeiksi, ja jokaisen koulun oma kummi on vastuussa auttamaan lukiotaan erilaisissa huolenaiheissa ja kaikissa opiskelijakunnan toimintaan liittyvissä asioissa. Lukiokummi voi tulla vaikka vierailemaan lukiolla milloin vain opiskelijakunnan hallitus sen katsoo olevan hyödyksi tai avuksi.

Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kokouksiamme sekä osallistumaan meidän piirin paikallisille tapahtumille sekä SLL:n valtakunnallisille tapahtumille, esimerkiksi Opiskelijakuntafestivaalille Watereille. Watereilla koulutetaan opiskelijakuntien hallituslaisia yhä paremmiksi tehtävissään ja tarjotaan kaikille uusia ideoita ja ajatuksia opiskelijakuntatoimintaan. Mikä parasta, voit tutustua muihin lukiolaisiin ympäri Suomea. Jokainen lukiolainen on tervetullut kaikille meidän tapahtumillemme, joten miksi jättää nämä uudet kokemukset välistä! Paikallisista tapahtumista ilmoitetaan aina täällä piirimme omilla sivuilla hyvissä ajoin, SLL:n valtakunnallisista tapahtumista ilmoitetaan aina osoitteessa lukio.fi!