Lukiolaiset hakee opiskelijatoiminnan suunnittelijaa

Haemme joukkoomme oma-aloitteista ja uudesta innostuvaa

OPISKELIJATOIMINNAN SUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen perhevapaan sijaiseksi 10.9.2018–31.12.2019.

Etsimme skarppia ja rentoa tyyppiä vastaamaan Suomen Lukiolaisten Liiton opiskelijakuntapalveluiden, osallisuustyön ja opiskelijakuntakoulutusten koordinoinnista.

Opiskelijatoiminnan suunnittelijana suunnittelet ja toteutat erikokoisia tapahtumia lukioiden opiskelijakuntatoimijoille, kehität opiskelijakuntien palveluita, toimit osallisuusasioiden asiantuntijana, tuet ja koulutat opiskelijakuntien ohjaavia opettajia sekä seuraat ja suunnittelet oman vastuualueesi taloutta. Työskentelet osana järjestötiimiä ja tiiviisti yhdessä lukiolaisten kanssa.

Haluamme palvella lukioiden opiskelijakuntia entistä paremmin. Siksi opiskelijatoiminnan suunnittelijalla on oltava intoa ja kykyä kehittää opiskelijakunnille tarjoamiamme palveluita ja opiskelijakuntatoimijoille suunnattua viestintää. Etsimme henkilöä, joka innostuu kehittämisestä ja osaa soveltaa kokemuksiaan koulutussuunnittelusta ja palvelumuotoilusta lukioiden ja lukiolaisten tarpeisiin.

Lukiolaisille ja opettajille tarjoamamme koulutukset ovat laadukkaita ja hauskoja. Valtakunnalliset tapahtumamme kokoavat yhteen satoja lukiolaisia eri puolilta Suomea ja sujuvat kuin rasvattu. Siksi opiskelijatoiminnan suunnittelijalla täytyy olla osaamista koulutusten ja fasilitoinnin maailmasta sekä kyky pitää langat käsissä tiukassakin paikassa. Haussa on osallisuuden, tapahtumatuotannon ja kouluttamisen taitaja, joka tarttuu toimeen ja osaa motivoida niin lukiolaisia kuin opettajiakin osallisuuden vahvistamiseen.

Sinun ei tarvitse olla kaiken edellä mainitun ammattilainen, mutta työssä onnistuminen edellyttää kokemusta ja näkemystä kouluttamisesta ja tapahtumien järjestämisestä sekä halua kasvaa nopeasti suuriin saappaisiin. Tarvitset lisäksi ymmärrystä osallisuudesta ja palveluiden kehittämisestä sekä paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja ja esiintymisvalmiuksia. Katsomme hyvällä kokemusta vapaaehtoisten kanssa työskentelystä sekä opiskelija- ja nuorisojärjestötoiminnasta.

Oletko sinä etsimämme osallisuuden soihdunkantaja ja monta lankaa hyppysissään sujuvasti pitävä tekijä? Hae meille töihin! Kivan työn lisäksi pääset osaksi mainiota työyhteisöämme ja sen seikkailuja sekä kehittämään omaa osaamistasi ja toteuttamaan villejäkin ideoitasi.

Itse työ ja myös työyhteisössämme viihtyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja uuden äärellä innostumista. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Toivottavasti sellainen tapa tehdä töitä sopii myös sinulle!

Opiskelijatoiminnan suunnittelijan sijaisuus alkaa 10.9.2018. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2636 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 5.8.2018 klo 23:59 tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä. (Otsikoi sähköpostisi “Opiskelijatoiminnan suunnittelja” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: “OMA SUKUNIMI – Hakemus” & “OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”.)

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat 14.–15.8. toimistollamme Helsingissä. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan myös kirjallisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävistä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Saara Hyrkkö (p. 040 719 7604 (26.-27.6. sekä 16.-20.7.) tai saara.hyrkko@lukio.fi) ja opiskelijatoiminnan suunnittelija Milla Rekola (p. 050 433 2281, 16.7. klo 11–14).

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.