SLL:n uusi markkinoinnin harjoittelija – sinäkö se oot?

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Lukiolaisten Liitto hakee kevääksi skarppia, innostunutta ja oppimishaluista

MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA

Suomen kiinnostavimman opiskelijajärjestön viestinnästä, markkinoinnista ja kumppanuuksista vastaavassa tiimissä on nyt reippaan ja kunnianhimoisen kisällin kokoinen kolo. Tule täyttämään se!

Pääset mukaan paitsi mahtavaan työyhteisöön, myös ryhmään, joka rakentelee muun muassa vuosittain kymmeniä tuhansia lukiolaista vetäviä jäsenhankintakampanjoita, #kutsumua:n kaltaisia viestintätempauksia ja erilaisia lukiolaisten tarpeisiin vastaavia kumppanuuksia.

Jos haluat kasvaa markkinoinnin ykköstyypiksi, tämä voisi olla eka askel sillä polulla. Takaamme, että SLL:ssa opit uutta ja saat ottaa vastuuta juuri itsellesi oikean määrän. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla markkinoinnin ja palvelumuotoilun tekemistä erilaisissa projekteissa ja erilaisissa rooleissa – ehkä myös löytää niistä itsellesi sopivimman. Kevään aikana SLL:ssa valmistellaan kesän ja syksyn markkinointikampanjoita, joita tullaan toteuttamaan niin sosiaalisessa mediassa, suoramarkkinointina, tapahtumissa ja kasvokkain. Siinä samalla tartutaan tietysti ajankohtaisiin ilmiöihin ja pidetään lukiolaiset maan hauskimmalla tavalla näkyvimpänä opiskelijajärjestönä. Ainakin! Meillä on paljon rakkautta ja vähän rajoja, joten pääset aivan varmasti tuomaan kehiin myös omat ideasi ja toteuttamaan niitä.

Odotamme sinulta kokemusta ja koulutusta enemmän kokeilunhaluista asennetta, valmiuksia tarttua vatuloimatta toimeen ja poltetta nostaa markkinointimme aivan uudelle tasolle. Osaathan myös kirjoittaa virheetöntä suomea, jottei meidän tarvitse hävetä ja käydä nolosti salaa korjailemassa töitäsi. Erityiseksi plussaksi laskemme visuaalisen viestinnän hallitsemisen, esimerkiksi taitto- ja videontekotaidot. Tärkeintä on, että haluat olla #teamsll:n täysivaltainen jäsen, joka osallistuu aktiivisesti niin liiton markkinoinnin kuin työyhteisön kehittämiseen. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Olisi huippua, jos se tuntuu myös sinusta hyvältä tavalta tehdä töitä.

Harjoittelujakson pituus on 2-4 kuukautta ja se sijoittuu helmi-kesäkuulle. Maksamme harjoittelusta 500 euroa kuukaudessa sekä lounasedun. Harjoittelijalle kuuluu luonnollisesti myös viestintätiimin ja muiden toimiston tyyppien täysi tuki, apu ja avautumisseura. (Aika usein myös juhlimme.)

Hakemuksia emme tällä kertaa vastaanota, sillä sekä niiden tekemiseen että lukemiseen kuluu mielestämme kohtuuttomasti aikaa ja vaivaa. Sen sijaan toivotamme kuusi nopeinta ja rohkeinta harjoittelupaikasta kiinnostunutta kylään toimistollemme Taka-Töölöön maanantaina 21.12. Varaa itsellesi tapaamisaika ohjeiden mukaan täältä ja odota vahvistusta.

Lisätietoja voit kysellä markkinointikoordinaattori Lauri Puustiselta, puh. 050 3226609, tai pääsihteeri Anna Munsterhjelmilta, puh. 040 5879514.

Tervetuloa!

 

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö sekä tutkitusti Suomen paras työyhteisö.