Water-opiskelijakuntafestivaalit

Mitkä Waterit?

Water-opiskelijakuntafestivaali on ihan kaikille lukiolaisille tarkoitettu opiskelijakuntakoulutus. Kyseessä on must see -tapahtuma, jossa inspiroidut takuuvarmasti sekä saat uusia näkökulmia koko lukioyhteisösi ja itsesi kehittämiseen. Uusien ystävien, yhteisöllisen ilmapiirin ja ikimuistoisten kokemusten Waterit tarjoavat osallistujilleen hyvät valmiudet aina johtamisesta tapahtumien järjestämiseen. Waterit järjestetään neljä kertaa vuodessa, huhtikuussa ja lokakuussa.

Waterit järjestetään kahtena viikonloppuna huhtikuussa ja kahtena viikonloppuna lokakuussa eri puolilla Suomea. Tapahtumalle osallistuu n. 150 lukiolaista kautta maan.

Kenelle?

Waterit on tarkoitettu ihan kaikille lukiolaisille, jotka ovat kiinnostuneet lukionsa ja itsensä kehittämisestä.

Hinnat

Koko viikonloppu kustantaa Lukiolaisten Liiton jäsenille 55 euroa ja muille 80 euroa. Ilman majoitusta tapahtumalle pääsee 15 euron hinnalla. Tapahtumalle voi ilmoittautua rajoitetun ajan myös edullisemmalla early bird -hinnalla (40 €/hlö). 

 

Hintaan sisältyy sekä päräyttävä ohjelma, hotelliyö ja -aamiainen että loistotyypit ympärille.

Kävijäkokemuksia

Watereille kannattaa ehdottomasti lähteä kokemuksen ja uuden oppimisen vuoksi. Se hyvä fiilis ja meininki, joka koko tapahtumasta huokuu on sanoin kuvailematonta. En ole kokenut Watereiden kaltaista yhteisöllisyyttä missään!”

“Opin Watereilla vaikka ja mitä! Niin itsestäni kuin opiskelijakunnan toiminnasta ja sen kehittämisestä. Workshopit ovat aina olleet todella antoisia ja mielenkiintoisia – jokaiselle löytyy varmasti jotain!”

“Parasta Watereilla on ehdottomasti ihmiset ja yhteisöllisyys! Ilman Watereita en olisi tutustunut ihmisiin ympäri Suomea. Waterit on siis myös hyvin rikastuttava kokemus!”  

Yhteyshenkilö

Opiskelijatoiminnan asiantuntija ja opiskelijakunnista vastaava varapuheenjohtaja. Yhteystiedot löydät täältä.