Lukiolaiset hakee siviilipalvelushenkilöä!

Rekry Uutiset Yleinen

Suomen Lukiolaisten Liitto etsii motivoitunutta ja aikaansaavaa siivilipalvelushenkilöä tapahtuma- ja jäsenpalvelusihteeriksi alkuvuodesta 2023 alkaen kuitenkin niin, että siviilipalvelus kestäisi ainakin marraskuun 2023 loppuun. Tapahtuma- ja jäsenpalvelusihteerinä pääset toteuttamaan valtakunnallisten tapahtumiemme käytännön järjestelyjä ja toimimaan osana ihanaa työyhteisöämme. Etsimämme tyyppi tarttuu toimeen oma-aloitteisesti ja hoitaa tarvittavat hommat tehokkaasti.

Tehtävässä tärkeintä on innostus uuden oppimiseen ja oma-aloitteisuus. Myös organisointitaidot ja kyky tulla mutkattomasti toimeen erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kanssa tulevat tarpeeseen. Katsomme hyvällä kokemusta opiskelija- tai nuorisojärjestötoiminnasta sekä tapahtumien järjestämisestä, eikä toki alan koulutuksestakaan ole haittaa (se ei kuitenkaan ole välttämätöntä). 

Tarjoamme todennäköisesti kivoimman sivaripaikan, mahdollisuuden ottaa vastuuta, oppia uutta ja kehittyä myös ammatillisesti. Tähän siviilipalvelukseen sisältyy myös viikonlopputyötä, joka toki korvataan asianmukaisesti. Olemme palkittu Hyvän mielen työpaikka. 15 hengen työporukassamme on rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen.

Oletko sinä etsimämme tyyppi ja olemmeko me etsimäsi sivaripaikka? Täytä tämä lomake viimeistään 5.1.2023 klo 23:59. Kutsumme hakijoita jo hakuaikana haastatteluun ja jatkamme tarvittaessa hakua, kunnes sopiva sivari löytyy. Kaikki määräaikaan mennessä tulleet hakemukset huomioidaan. Ilmoitamme rekrytoinnin loputtua tuloksista kaikille hakijoille.

Mieluiten hommat voisivat alkaa mahdollisimman pian, mutta ihan viimeistään huhtikuun alussa (koulutuserät 1–3).

Lisätietoja saat pääsihteeriltä: Matti Mannonen, matti.mannonen@lukio.fi tai 040 828 6258. 

Työn sisällöstä ja kokemuksista sivarina Lukiolaisilla toimimisesta voi kysyä lisätietoja nykyiseltä tapahtumasihteeriltä Eetu Saarelta (eetu.saari@lukio.fi, 050 323 4226) tai pääsihteeri Matti Mannoselta (soittoajat: Eetu: ke 4.1.2023 klo 12–15 ja to 5.1.2023 klo 10–15, Matti: ke-to 21.–22.12.2022 ja 5.1.2023 klo 8–10).

Suomen Lukiolaisten Liitto on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, palvelu- ja harrastusjärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaiset on 50 000 jäsenen voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.