Lukiolaiset hakee projektipäällikköä mentorointihankkeeseen

Rekry Yleinen

Haemme aikaansaavaa ja välittävää

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen luotsaamaan Lukiolaisten mentorointihanketta.

Hankkeessa toteutetaan mentorointiohjelma, jonka kautta lukiolaiset pääsevät tutustumaan eri korkeakouluihin ja suunnittelemaan omaa tulevaisuuttaan. Ohjelma on tarkoitettu niille lukiolaisille, joiden vanhemmista kumpikaan ei ole korkeakoulutettu. Tavoitteena on tukea näitä lukiolaisia löytämään itseään kiinnostavan alan ja kannustaa heitä hakeutumaan korkeakouluopintojen pariin lukion jälkeen. Lisäksi tavoitteena on purkaa koulutusaloihin liittyvää sukupuolisegregaatiota.

Projektipäällikkönä sinulla tulee olemaan päävastuu projektin toteuttamisesta. Tehtäviisi kuuluu hankkeen suunnitteleminen ja vetäminen sekä sen talousseuranta ja loppuraportin laatiminen. Edellytämme hankkeen projektipäälliköltä timanttisia projektinhallintataitoja, riittävää osaamista taloushallinnosta, ymmärrystä koulutuksen eriytymiseen vaikuttavista teemoista sekä viestintätaitoja ja kykyä innostaa nuoria.

Pärjätäksesi työtehtävässä tarvitset oma-aloitteisuutta, huumorintajua ja nopeaa ideointikykyä. Et hermostu nopeasti muuttuvista tilanteista etkä pelkää tarttua haasteisiin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ymmärrät sidosryhmätyön merkityksen. Arvostamme myös kokemusta hanketyöskentelystä, järjestötoiminnasta sekä nuorten kanssa toimimisesta.

Suomen kovimman ja kivoimman opiskelijajärjestön projektipäällikkönä pääset näyttämään kyntesi projektinhallinnan ammattilaisena sekä tekemään merkityksellistä työtä puuttuen suomalaisen koulutusmaailman ja työelämän keskeisiin epäkohtiin: koulutuksen periytyvyyteen ja alojen väliseen sukupuolisegregaatioon. Hankkeen aikana toimit ohjaajana myös viestinnän harjoittelijalle yhdessä viestinnän asiantuntijan kanssa. Harjoittelija rekrytoidaan kevään 2022 aikana ja hän tulee tekemään kanssasi hankkeen viestintää.

Projektipäällikön työsuhde alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan, ja jatkuu 28.1.2023 asti. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Täysipäiväisestä tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu, tukea kouluttautumiseen ja laaja työterveyshuolto) sekä ihanan työyhteisön. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä. Pandemiatilanteen salliessa toivomme sinun työskentelevän ainakin silloin tällöin toimistollamme Helsingin Töölössä.

Olemme palkittu Hyvän mielen työpaikka. 15 hengen työporukassamme on rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Jos työtehtävä kuulostaa sinulle sopivalta, hae meille! Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään ma 10.1.2022 klo 23:59 mieluiten tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä (Otsikoi sähköpostisi ”Projektipäällikkö” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: ”OMA SUKUNIMI – Hakemus” & ”OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”).

Haastattelemme hakijat lähtökohtaisesti 19.1. tai 20.1. aamupäivällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Lukiolaisten Liiton pääsihteeri Matti Mannonen (p. 040 828 6258, matti.mannonen@lukio.fi) seuraavina ajankohtina: 21.12. klo 14–16 ja 7.1. klo 13–15.

Jos tehtävä kiinnostaa, mutta pohdit vielä Lukiolaisia työpaikkana, suosittelemme lukemaan ”Toimiston tyypit” -blogisarjaamme. Lue esimerkiksi Lukiolaisten työelämähankkeen projektipäällikön (joulukuu 2020-elokuu 2021) Annen kokemuksia tämän linkin takaa. Myös muiden työntekijöidemme kokemuksia löydät verkkosivuiltamme.

Suomen Lukiolaisten Liitto (Lukiolaiset) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu Lukiolaisten Liitto on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.