Lukiolaiset etsii projektipäällikköä työelämähankkeelle

Järjestön tiedotteet Rekry Uutiset

Haemme joukkoomme skarppia ja kunnianhimoista

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ TYÖELÄMÄHANKKEELLE

määräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2020–31.8.2021.

Etsimme oma-aloitteista ja innostunutta henkilöä vastaamaan Suomen Lukiolaisten Liiton työelämähankkeesta.

Lukiolaisten Liiton työelämähankkeen tavoitteena on edistää nuorten työelämä- ja yrittäjyystaitoja. Tähän pyritään esimerkiksi tuottamalla lukiolaisten ja lukioiden käyttöön työelämäoppaat, jotka julkaistaan marraskuussa 2020. Tarkoituksena on tuottaa, viestiä ja levittää ideoita siitä, miten lukiolaiset saisivat yhä enemmän tietoa työelämästä, yrittäjyydestä ja erilaisista uravaihtoehdoista.

Työelämähanke tukee uuden lukiolain ja opetussuunnitelman tavoitetta siitä, että lukiolaisilla olisi tulevaisuudessa entistä paremmat edellytykset menestyä korkea-asteen opinnoissa sekä työelämässä ja yhteiskunnassa. Keväällä 2020 käynnistynyttä työelämähanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö, ja se jatkuu ensi kesään saakka. Siksi määräaikaisuuden syynä on kesään 2021 jatkuva projekti.

Projektipäällikön tehtävänä on toteuttaa ja koordinoida työelämähanketta ja erityisesti jalkauttaa hankkeessa julkaistavat ideat lukioihin. Projektipäällikkönä vastuullesi kuuluu hankkeen oppilaitos- ja sidosryhmäyhteistyö, erityisesti lukioiden, koulutuspolitiikan ja työelämän sidosryhmien suuntaan.

Eduksi katsomme lukiokoulutuksen tuntemuksen, kiinnostuksen työelämä- ja yrittäjyystaitojen lisäämistä kohtaan sekä viestintäosaamisen. Katsomme hyvällä kokemusta sidosryhmäyhteistyöstä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tai opiskelija- tai nuorisojärjestötoiminnasta. Lisäksi arvostamme kokemusta nuorten ja vapaaehtoisten kanssa työskentelystä. Tässä työssä onnistuminen edellyttää, että pystyt omaksumaan nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja innostut uuden äärellä.

Meillä Lukiolaisilla pääset mukaan 15 hengen työporukkaamme, jossa rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Projektipäällikkönä työskentelet osana edunvalvontatiimiämme, joka paiskii yhdessä töitä liiton tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työelämähankkeen projektipäällikön työsuhde alkaa joulukuun alussa tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on täysipäiväinen ja työaika on 40 tuntia viikossa. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 2666 euroa. Lisäksi tarjoamme erinomaiset työsuhde-edut (mm. lounasetu, työsuhdematkalippu, puhelinetu ja laaja työterveyshuolto) sekä edellä mainitun ihanan työyhteisön. Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä.

Toimita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi viimeistään tiistaina 27.10.2020 klo 12:00 tällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@lukio.fi, mikäli sinulla ei ole Google-tiliä. (Otsikoi sähköpostisi ”Työelämähankkeen projektipäällikkö” ja nimeä pdf-muotoiset liitetiedostot seuraavasti: ”OMA SUKUNIMI – Hakemus” & ”OMA SUKUNIMI – Ansioluettelo”.)

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat 2.–3.11.2020 etäyhteyksien välityksellä. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme valmistelemaan myös kirjallisen tehtävän.

Lisätietoja tehtävistä antavat Suomen Lukiolaisten Liiton työelämähankkeen projektipäällikkö Toni Ahva (p. 050 440 9647, toni.ahva@lukio.fi) ja pääsihteeri Heikki Luoto (p. 050 368 8894, heikki.luoto@lukio.fi).

Suomen Lukiolaisten Liitto (SLL) on lukiolaisten oma valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvonta-, harraste- ja palvelujärjestö. Vuonna 1985 perustettu SLL on 50 000 jäsenensä voimin yhtä kuin lukiolaiset lukiolaisten asialla.