Lukiolaiset hakee viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijaa

Haemme joukkoomme innostunutta ja oma-aloitteista

VIESTINNÄN JA MARKKINOINNIN HARJOITTELIJAA.

Suomen kiinnostavimman opiskelijajärjestön viestinnästä, jäsenhankinnasta ja markkinoinnista vastaavassa tiimissä on nyt reippaan ja kunnianhimoisen kisällin kokoinen aukko. Tule täyttämään se!

Harjoittelijana opit uutta ja saat ottaa itsellesi sopivan määrän vastuuta. Tarjoamme mahdollisuuden kokeilla viestinnän ja markkinoinnin eri lajeja, ja ehkä löytää niistä itsellesi sopivimman. Pääset ideoimaan ja tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan ja muihin viestintäkanaviimme, keksimään lukiolaisia kiinnostavia markkinointikulmia ja kehittämään mediasuhteita. Tehtävän painopisteitä voidaan muokata sen mukaan, mihin suuntaan itse haluat kehittää osaamistasi.

Harjoittelijan tärkeimmät ominaisuudet ovat palava into oppia uutta, kyky ottaa selvää ja tarttua toimeen itsenäisesti sekä valmius paiskia hommia. Erityiseksi plussaksi laskemme kiinnostuksen jäsenhankinnan kehittämistä, edunvalvontaviestintää, videoviestintää tai median toimintaa kohtaan. Viidentoista hengen työporukassamme rento meininki ja joskus vähän höpsötkin jutut yhdistyvät tiukkaan ammattitaitoon ja tavoitteellisuuteen. Olisi huippua, jos se tuntuu myös sinusta hyvältä tavalta tehdä töitä.

Harjoittelujakson pituus on 2–3 kuukautta ja se sijoittuu huhti–kesäkuulle. Toivomme, että valittava harjoittelija voisi aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Maksamme harjoittelusta 1189 € / kk ja lounasedun. Hienoa, jos sinulla on käytettävissäsi opiskelupaikkasi harjoittelutuki! Harjoittelijalle kuuluu luonnollisesti myös viestintätiimin ja muiden toimiston tyyppien täysi tuki, apu ja avautumisseura.

Haku tapahtuu suorittamalla seuraavat tehtävät torstaihin 15.3. klo 16:00 mennessä:

  1. Kuvaa itsestäsi 45 sekunnin mittainen esittelyvideo. (Jep, se on aika lyhyt.) Kerro kuka oot ja miksi saisimme susta mainion harjoittelijan!
  2. Valitse opiskelijaetupalvelumme Frankin sivuilta (www.frank.fi) jokin lukiolaisia kiinnostava etu ja mieti, miten mainostaisit sitä @lukiolaiset-Instagram-tilillä. Toteuta kuva ja saateteksti.
  3. Kuvittele tilanne: Haluamme saada Lukiolaisten puheenjohtaja Alvarin kommentoimaan Maksuton 2. aste -kampanjaa MTV3:n kymppiuutisiin. Miten saat sen tapahtumaan? Listaa neljä ensimmäistä asiaa, mitä teet.
  4. Lataa edellä olevat tiedostot Drive- tai Dropbox-kansioon. (Varmista jakoasetuksista, että mekin pääsemme niitä katsomaan.)
  5. Täytä tämä lomake.

Haastattelemme sopivimmat ehdokkaat lähtökohtaisesti torstaina 22.3.2018 aamupäivällä.

Lisätietoja osaavat kertoa viestintäkoordinaattori Marjo Suvanto (p. 0400 465 116, marjo.suvanto@lukio.fi) ja pääsihteeri Saara Hyrkkö (p. 040 719 7604, saara.hyrkko@lukio.fi).